برگزاری آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۸ در واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری

۱۱ تیر ۱۳۹۸ | ۱۷:۳۶ دسته ۱
به گزارش روابط عمومی واحد، آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۸ همزمان با سراسر کشور در سه نوبت ( صبح و عصر روز پنج شنبه ۲۳ خرداد ۹۸ و همچنین صبح جمعه ۲۴ خرداد ۹۸) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد،  آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۸  همزمان با سراسر کشور  در سه نوبت ( صبح و عصر روز پنج شنبه 23 خرداد ۹8 و همچنین صبح جمعه 24 خرداد 98)  در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری برگزار شد.

دکتر امیر احمری‌نژاد معاون آموزشی و نماینده تام‌الاختیار آزمون، با اشاره به شرکت 8173 نفر از داوطلبان در این حوزه، گفت: آزمون برادران  با 3857   نفر شرکت کننده در دانشکده فنی و مهندسی و آزمون خواهران با 4316  نفر شرکت کننده در دانشکده علوم انسانی و دانشکده مدیریت و حسابداری این واحد دانشگاهی برگزارگردید.

وی  با اشاره به موقعیت خوب جغرافیایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری ، دسترسی آسان به خطوط مترو و همچنین تجارب ارزنده این واحد دانشگاهی در برگزاری موفق آزمون های مختلف، افزود: این آزمون در صحت و سلامت کامل در سه نوبت  صبح پنج شنبه (به مدت 270 دقیقه از ساعت 8  صبح لغایت  ۱۲/۳۰  ظهر) عصر پنج شنبه (به مدت 270 دقیقه از ساعت 15  صبح لغایت ۱۹/۳۰) و صبح جمعه  (  به مدت270 دقیقه از ساعت 8  صبح لغایت ۱۲/۳۰  ظهر )  برگزار شد.

دکتر حامد نعمتیان مدیرکل آموزش و معاون نماینده تام الاختیار آزمون با اشاره به برگزاری منظم این آزمون، از همکاری تمامی پرسنل حوزه‌های مختلف واحد تقدیر و تشکر کرد و گفت: واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری سابقه طولانی در برگزاری آزمونهای دکتری، کارشناسی ارشد، آزمون استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی، آزمون نظام مهندسی و ... دارد.