انتخاب واحدیادگار امام (ره) شهرری بعنوان قطب حمل و نقل و ترافیک در بین واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی

۱۲ تیر ۱۳۹۸ | ۰۸:۴۸ دستاوردهای هیات علمی

جناب آقای دکتر سعید قاضی مغربی رئیس واحد٬ در بازدید از غرفه خبرگزاری مهر در بیست و سومین نمایشگاه بین المللی مطبوعات و خبرگزاری ها به خبرنگار این خبرگزاری گفتند: باتوجه به پتانسیل و زیرساخت این واحد دانشگاهی مقرر گردیده است تا واحد یادگار امام(ره) به قطب حمل و نقل و ترافیک تبدیل شود.

وی افزود: در این راستا برنامه داریم که پژوهش ها، رساله های دوره دکتری، پایان نامه های دوره های کارشناسی ارشد و کارشناسی این واحد دانشگاهی را به حوزه حمل و نقل و ترافیک سوق دهیم.

رئیس واحد یادگار امام(ره) تأکید کردند: حوزه حمل و نقل و ترافیک علاوه بر اینکه شامل موضوعات مهندسی می شود مباحث مربوط به علوم انسانی را نیز در بر می گیرد.

دکتر قاضی مغربی اظهار داشتند: درحال برنامه ریزی هستیم که این واحد دانشگاهی را به سمت دانشگاه نسل چهارم سوق دهیم تا براین اساس بتوانیم از آموزش و پژوهش درآمد ایجاد کنیم.