رونمایی از ۳ محصول ضدعفونی‌کننده در واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۰:۲۶ دستاوردهای هیات علمی
رونمایی از ۳ محصول ضدعفونی‌کننده در واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری

سه محصول از سوی مرکز تحقیقات اکوفیزیولوژی گیاهان زراعی و دارویی  دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری تولید و رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شهرری، با حضوردکتر  سعید قاضی‌ مغربی «رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) شهرری»، رامین محمدعلی طهرانی« معاون پژوهش و فناوری واحد » از سه محصول تهیه شده توسط مرکز تحقیقات اکوفیزیولوژی گیاهان زراعی و دارویی با همکاری گروه شیمی رونمایی شد.

معاون پژوهش و فناوری واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری در حاشیه این رونمایی اظهار کرد: «این سه محصول شامل محلول و ژل ضدعفونی‌کننده دست و محلول ضدعفونی‌کننده سطوح سخت هستند.»

محمدعلی طهرانی با بیان اینکه همزمان با شیوع ویروس کرونا و عزم ملی مقابله با این ویروس، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام شهرری نیز با عزمی جدی برای مبارزه با این بیماری گام‌های موثری برداشته، عنوان کرد: «با دستور دکتر قاضی ‌مغربی در ۱۳ اسفند سال ۹۸ نخستین جلسه کارگروه مبارزه با ویروس کرونا با حضور رئیس اداره آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها، نماینده گروه شیمی و رئیس مرکز تحقیقات اکوفیزیولوژی گیاهان زراعی و دارویی برگزار و  نسبت به تهیه مواد اولیه و استفاده از ظرفیت علمی و تحقیقاتی اعضای هیئت‌علمی و امکانات و تجهیزات  آزمایشگاهی برای تولید محصولات مقابله با کرونا  پیگیری‌های لازم انجام شد.»

مواد ضدعفونی‌کننده آماده عرضه به خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی است

وی ادامه داد: «بلافاصله اقدامات لازم برای عملیاتی شدن موضوع آغاز شد و با انجام مکاتبات متعدد با مراکز و نهادهای تأمین‌کننده اتانول و پیگیری‌های انجام شده در فروردین سال جاری مرکز تحقیقات اکوفیزیولوژی موفق به دریافت محلول الکلی اتانول شد.«

دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری تصریح کرد: «پس از انجام آزمایش‌های اولیه برای تعیین درصد الکل، تهیه فرمولاسیون براساس استانداردهای مورد تأیید انجام و محصولات شامل محلول و ژل با ظرفیت حدود ۱۰۰ لیتر در روز تولید و بسته‌بندی شد.»

محمدعلی طهرانی بیان کرد: «اکنون با افتخار محصولات تهیه شده آماده عرضه به خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی به‌ویژه اعضای هیئت‌علمی و پرسنل واحد یادگار امام شهرری است.»

دکتر ابوالفتح اکبرزاده عضو هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام شهرری و نماینده گروه شیمی نیز در جریان رونمایی از این محصولات توضیحات مبسوطی درباره چگونگی تهیه و فرمولاسیون محصولات ارائه کرد و آمادگی خود را برای تولید فوم و اسپری محصولات فوق و سایر محصولات مورد نیاز دانشگاه اعلام کرد.