فراخوان همکاری با ستاد دانشجویی بزرگداشت اولین سالگرد شهید سرافراز سردار حاج قاسم سلیمانی و همراهانش

• فقدان سردار عزیز ما تلخ است ولی ادامه‌ی مبارزه و دست یافتن به پیروزی نهایی کام قاتلان و جنایتکاران را تلخ‌تر خواهد کرد... "رهبر معظم انقلاب" " طریق سردار " فراخوان دعوت به ارتباط و همکاری با ستاد دانشجویی بزرگداشت اولین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی و همراهان در زمینه‌های: • اجرایی • رسانه‌ای • محتوایی جهت اعلام آمادگی همکاری (به هر میزان و در هر زمینه) میتوانید از آدرس زیر اقدام کنید:
    0
  • نام*نام کامل
    2
  • نام خانوادگی*
    3
  • شماره تماس*9121234567
    4
  • رشته تحصیلی*
    5
  • در کدام حوزه علاقه مند به همکاری هستید؟*
    رسانه ای ( تهیه کلیپ، پوستر، پادکست و ...)
    محتوایی ( نشریه، محتوای قالب های رسانه ای و ...)
    اجرایی (هماهنگی اجرای برنامه ها، برگزاری مراسمات حضوری و مجازی و ...)
    6
  • در صورت تسلط بر هر کدام از نرم افزارهای زیر لطفا اعلام کنید:*هر تعداد گزینه را می توانید انتخاب کنید
    Premiere
    After Effects
    Indesign
    Photoshop
    Audition
    سایر
    7
  • اگر در نرم افزارها توانایی ندارید اما مایل به همکاری هستید، در صورت تشکیل کارگاه آموزشی،آیا در آن ها شرکت می کنید؟*یکی یا بیشتر انتخاب کنید
    بله
    خیر