English  |   |   |
05:44 | پنجشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۵

رونمایی از اثر حجمی در دانشکده هنر و معماری واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری
 محمد صالحی سیاوشانی دانشجوی خوش ذوق مقطع کارشناسی گرافیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری با موفقیت از موضوع پروژه ی پایان نامه اش تحت عنوان گرافیک محیطی و اینستالیشن در دانشکده هنر و معماری دفاع کرد.

محمد صالحی سیاوشانی دانشجوی گرافیک واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری با بیان اینکه این طرح که به صورت سمبلیک و استعاره  کار شده است و نشان دانشگاه آزاد که محور اثر و متن اصلی حجم است بر دار قالی قرار گرفته است افزود: این طرح نماد جایگاه امن و بستر آرامیست که دانشجویان با عبور از آن به رشد و وارستگی می رسند و این وارستگی و تعالی با نماد پرنده و پنجره به تصویر کشیده شده است .

دانشجوی رشته گرافیک واحد یادگار امام(ره)در ادامه ضمن تقدیر از زحمات آقای مسعود همتی استاد راهنمای این طرح و سرکارخانم صمدی مدیر گروه گرافیک و همچنین دکتر فراهانی رئیس وقت دانشکده افزود: برای اینکه فضای دانشکده تازه شکل گرفته هنر و معماری بیشتر نمایان باشد با راهنمایی های اساتید تصمیم به رونمایی از این اثر هنری  زیبا در دانشکده هنر و معماری شدیم.

بدیهی است این اثر به طور دائم در مکان یاد شده ، در معرض دید عموم قرار می گیرد.

چهارشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۹۴  ۱۵:۲۹
منبع : روابط عمومی

آخرين تاريخ بازديد : چهارشنبه ۴ اسفند ۱۳۹۵  ۲۲:۲۴:۲۵
تعداد بازديد از اين خبر : 3061
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به مرکز اطلاعات، آمار و رایانه واحد یادگار امام خمینی(ره) می باشد.
انتخاب وب سایت :