English  |   |   |
05:47 | پنجشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۵
نوع خبر

برگزاری کارگاه آموزشی ائمه جماعات استان تهران در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) شهرری

کارگاه آموزشی ائمه جماعات استان تهران صبح امروز با حضور حجت الاسلام والمسلمین موسوی، رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره)، حجت الاسلام و المسلمین طیبی، رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، و  ائمه جماعات دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در سالن اجتماعات دانشکده  حسابداری و مدیریت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد ، در ابتدای این مراسم حجت الاسلام طیبی، رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، با بیان این مطلب که این کارگاه ۱روزه و با محوریت بررسی داعش برگزار شده است، اظهار داشت: در ابتدای مطرح شدن موضوع داعش آنچه که مورد توجه قرار گرفت خواستگاه ها و عوامل رشد آن بود. در این زمینه ۲مسئله مورد توجه بود، نخست اینکه داعش یک تفکر خانگی است و کار آن القاعات نامناسب مسائل دینی به نسل جوان است که موجب انحراف و خروج آنها از اصل دین است. در همین راستا مسیولیت ما سنگین می شود تا هر مسئله ای را اجرایی ندانیم.

وی ادامه داد: هنگامی که غرب از حضور اسرائیل در منطقه ناامید شد به فکر تمرکز داخلی و استفاده از یک فکر صلفی افتاد که نتیجه این تفکر به وجود آمدن داعش را در پی داشت.

وی عنوان کرد: بنابراین کارگاه امروز برای روشن شدن این موضوع است. متاسفانه یکی از معضلات ما در برخورد با نسل جوان این است که معارف دینی را به آنها آموزش نمی دهیم و به دنبال شبهات می رویم. این امر موجب غافل شدن از جوانان که شاخ و برگ این کشور هستند می شود در همین راستا امیدوارم که پاسخ به شبهات در تحکیم آموزش معارف جوانان ما موثر باشد.

در ادامه برگزاری مراسم حجت الاسلام  دکتر سید فرج الله موسوی رییس واحد یادگار امام(ره) افزود: کارگاه امروز با حضور روحانیون و دکتر رضوانی مدرس... پربار و مفید خواهد بود.

وی ادامه داد: آن چیزی که موجب خواهد شد حق بیان شود و مورد حمایت قرار گیرد و خود را دین دار بداند تبلیغ درون مایه یک طلبه است. تنها کار یک طلبه ورود به حوزه علمیه نیست بلکه ادا و تبلیغ دین است.

وی افزود: امام جماعات رهبر، پیشوا، هادی و کسی است که مسیر را برای بهینه سازی وضع مردم مهیا می کند. در همین راستا میبینیم که نقش روحانیون در انقلاب غیر قابل انکار است.

دکتر موسوی عنوان کرد: تولد انقلاب مدیون امام خمینی است. بحث تبلیغ در زمان رهبر کبیر انقلاب چنان مسیر را تلطیف می کرد که یک روحانی به خود می بالید. در واقع روحانیت دلسوز همواره پاسبان دین است.

وی عنوان کرد: کسی می تواند روحانی دلسوزی باشد که به خدا توکل کند. در توکل به خداست که میبینیم هرکجا که روحانیون حضور دارند شعاع ورود آنها پر نور است. در واقع رکن اصلی حرکت طوفنده یک روحانی،توکل ،اخلاص،و ایمان به هدف است.

رییس واحد یادگار امام(ره) خاطرنشان کرد: شجاعت یکی از مهمترین ویژگی های یک روحانی تاثیر گذار است. همان طور که دیدیم در زمانی که شاه قضیه کاپیتالاسیون را عنوان کرد امام با شجاعت در این مورد سخنرانی کوبنده ای داشتند. در واقع شجاعت یکی از ملاک های پیشرفت روحانیت است.

همچنین در این مراسم دکتر عبدالرضا فرهادیان معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه  آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) شهرری ضمن خیرمقدم به ائمه جماعات و بیان اینکه این کارگاه در ۲نوبت صبح و عصر برگزار می شود از اهدا جوایزی به نفرات اول تا چهارم پاسخ دهندگان به سوالات کتاب خشونت و ترور که در این مراسم به روحانیون داده شده بود خبر داد.

گفتنی است کارگاه ائمه جماعات دانشگاه های آزاد اسلامی استان تهران با تدریس دکتر علی اصغر رزوانی  در دو نوبت صبح و بعدظهر برگزار گردید.

چهارشنبه ۱۵ دى ۱۳۹۵  ۱۵:۳۸

آخرين تاريخ بازديد : چهارشنبه ۴ اسفند ۱۳۹۵  ۱۰:۴۰:۱۶
تعداد بازديد از اين خبر : 458
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به مرکز اطلاعات، آمار و رایانه واحد یادگار امام خمینی(ره) می باشد.
انتخاب وب سایت :