English  |   |   |
06:49 | يکشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۶
نوع خبر

بازدید رئیس واحد یادگار امام (ره) شهر ری و اعضای هیات رئیسه از امتحانات پایان ترم
 رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری از امتحانات پایان ترم نیم سال اول95-96 بازدید کرد.

به گزارش  روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد، دکتر سید فرج الله موسوی به همراه اعضای هیات رئیسه واحد در دومین روز از برگزاری امتحانات پایان ترم با حضور در سالن امتحانات دانشکده های  برق ، فنی و مهندسی و هنر و معماری واحد از نزدیک در جریان برگزاری امتحانات نهایی نیمسال اول 95-96 قرار گرفت.

در این بازدید دکتر موسوی با اعلام رضایت از روند برگزاری امتحانات پایان ترم در این واحد دانشگاهی بر برنامه ریزی دقیق و منظم برای برگزاری امتحانات در واحد تاکید و از همت و کوشش دست اندرکاران و عوامل اجرایی امتحانات پایان ترم تقدیر کرد.

رئیس واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری در پایان این بازدید از نزدیک از ستاد امتحانات دانشکده های مذکور بازدید و با عوامل اجرایی امتحانات گفتگو و از زحمات آنان قدرانی کرد.

در این بازدید دکتر سید محمدرضا میرخان، مشاور ریاست و مدیرکل حراست،دکتر علی مظلومی معاون آموزشی، مهندس اورعی معاون عمران، روسای دانشکده ها،حسین محمدی مدیرکل آموزش و مصطفی محمدی مدیرکل اداری واحد نیز حضور داشتند.

يکشنبه ۱۹ دى ۱۳۹۵  ۹:۳۸

آخرين تاريخ بازديد : يکشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۶  ۵:۵۲:۱۱
تعداد بازديد از اين خبر : 1169
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به مرکز اطلاعات، آمار و رایانه واحد یادگار امام خمینی(ره) می باشد.
انتخاب وب سایت :