English  |   |   |
20:20 | چهارشنبه ۴ اسفند ۱۳۹۵

تدوین طرح جامع تحقیقاتی ۵ ساله برای مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی واحد اصفهان
خبرگزاری آنا: قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه پزشکی گفت: طرح جامع تحقیقاتی ۵ ساله برای مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی واحد اصفهان تدوین شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر باقر لاریجانی صبح امروز در بازدید از دانشکده‌های مامایی، پرستاری، دندانپزشکی و پژوهشگاه مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) با تجلیل از اقدامات این واحد در حوزه پزشکی، خواستار گسترش فعالیت‌های بخش پزشکی این واحد دانشگاهی شد.

وی در این بازدید علاوه بر شنیدن توضیحات استادان و کارشناسان با حضور در مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی واحد اصفهان، امکانات و ظرفیت‌های این مرکز را برای انجام پروژه‌های ملی مناسب دانست و از معاون پژوهش و فناوری واحد اصفهان خواست در این مرکز پروژه‌های ملی و کلان تعریف و انجام شود.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه پزشکی، بستر استخدام هیات علمی پژوهشی را برای گسترش تحقیقات کاربردی پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان مهیا دانست و خواهان تدوین طرح جامع 5 ساله تحقیقاتی برای این مرکز شد.

موافقتبا صدور مجوز پژوهشکده‌های مورد نیاز واحد اصفهان

به گزارش خبرنگار آنا، وی همچنین با حضور در پژوهشگاه مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان، مراکز و آزمایشگاه‌های تحقیقاتی این پژوهشگاه را مورد بازدید قرار داد و با ابراز خرسندی از اقدامات صورت گرفته و تجهیزات این مرکز با صدور مجوز پژوهشکده‌های مورد نیاز واحد اصفهان موافقت کرد.

لاریجانی در ادامه با حضور در آزمایشگاه دبل هاپلوئید پژوهشگاه مرکزی واحد اصفهان از نزدیک در جریان پروژه ملی تولید بذرهای هیبریدی صیفی‌جات قرار گرفت و با ابراز رضایت از فعالیت‌های پژوهشگاه واحد اصفهان آمادگی سازمان مرکزی را برای هر گونه حمایت از این گونه تحقیقات اعلام کرد.

وی با حضور در دانشکده دندانپزشکی واحد اصفهان هم از تمامی بخش‌های تخصصی این دانشکده نظیر ایمپلند، جراحی فک و صورت، ریشه، ترمیمی، اطفال، جامعه نگر و ... بازدید و توانایی، پتاسیل و بسترهای لازم این دانشکده برای گسترش بیشتر در آموزش و تحقیقات را مناسب عنوان کرد.

جهش دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان در آینده نزدیک

لاریجانی در ارزیابی خود از دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) گفت: بسترهای موجود برای تحقیقات و پژوهش در این واحد دانشگاهی نویدبخش جهش علمی بسیار خوبی در آینده نزدیک خواهد بود.به گزارش آنا، دکتر سیّدعلی ابطحی رییس مرکز توسعه‌ خدمات سلامت دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر استاد رئیس مرکز توسعه پژوهش و فناوری علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، رئیس و هیات رئیسه واحد اصفهان و جمعی از معاونان و مدیران این واحد لاریجانی را در این بازدیدها همراهی می‌کردند.

به گزارش آنا، تا ساعتی دیگر پروفسور مجید سمیعی به همراه 70 متخصص مغز و اعصاب از کشور آلمان که در اصفهان حضور دارند از بخش‌های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) بازدید کرده و چند طرح با حضور ایشان و قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه پزشکی رونمایی خواهد شد.

چهارشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۹۳  ۷:۵۳
منبع : روابط عمومی

آخرين تاريخ بازديد : چهارشنبه ۴ اسفند ۱۳۹۵  ۱۷:۳۷:۵۵
تعداد بازديد از اين خبر : 4544
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به مرکز اطلاعات، آمار و رایانه واحد یادگار امام خمینی(ره) می باشد.
انتخاب وب سایت :