English  |   |   |
12:10 | جمعه ۸ ارديبهشت ۱۳۹۶

برگزاری مراسم شب یلدا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) شهرری
 همزمان با سی‌ام آذر شب یلدا، مراسمی به همت حوزه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و با مشارکت کانون های دانشجویی فدک، پازل، رادیو، اکسیژن و انجمن اسلامی و با هدف مشارکت حداکثری دانشجویان جشن بزرگ یلدا در سالن خوارزمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) شهرری برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد، این مراسم با حضور دکتر سیدمحمدرضا میرخان مشاور ریاست و مدیر کل حراست واحد، فاطمه محمدی مدیر فرهنگی و اجتماعی،رؤسای دانشکده ها، مدیران گروه های آموزشی،استادان،کارکنان و جمع کثیری از دانشجویان برگزار گردید.

اجرای زنده ی رادیویی توسط کانون رادیو، اجرای موسیقی توسط کانون فدک،اجرای تئاتر دانشجویی توسط کانون اکسیژن، اجرای مسابقه مجریگری،سخنرانی خطیب ارجمند پیرامون مقوله ی جوان، ازدواج و دانشگاه از برنامه های برگزار شده ی این رویداد ملی بودند.

از دیگربخش های برگزار شده ی این جشن دانشجویی می توان  به  طراحی دکور و تزئین سالن با نمادهای مربوط به شب یلدا توسط کانون دانشجویی پازل اشاره کرد.

ارائه ی گزرش فعالیت های سیاسی و فرهنگی دانشگاه توسط اعضای انجمن اسلامی از دیگر برنامه های برگزار شده این رویداد ملی آیینی بودند.خاطرنشان می شود حوزه ی فرهنگی و اجتماعی واحد با هدف مشارکت حداکثری دانشجویان در برگزاری مناسبت های مذهبی،ملی و  فرهنگی اقدام به برگزاری این برنامه نمود.

در پایان این مراسم توسط کانون دانشجویی پازل با شیرینی و میوه از شرکت کنندگان در جشن شب  پذیرایی بعمل آمد.

شنبه ۴ دى ۱۳۹۵  ۱۱:۵۶
منبع : روابط عمومی

آخرين تاريخ بازديد : جمعه ۸ ارديبهشت ۱۳۹۶  ۱۱:۲۸:۲۴
تعداد بازديد از اين خبر : 807
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به مرکز اطلاعات، آمار و رایانه واحد یادگار امام خمینی(ره) می باشد.
انتخاب وب سایت :