English  |   |   |
12:08 | جمعه ۸ ارديبهشت ۱۳۹۶
نوع خبر

حذف کارت دانشجویی در هنگام ورود و خروج از گیتهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره)شهرری
 دکتر سید محمدرضا میرخان مدیر کل حراست واحد از حذف کارت دانشجویی در هنگام ورود و خروج تا دو ماه آینده خبر داد.

این عضو هیات علمی دانشگاه تشریح کرد با توجه به اینکه گاهی شاهد فراموشی کارتهای دانشجویی توسط دانشجویان محترم بودیم و از این لحاظ جهت تردد از گیتهای درب های ورودی دانشگاه دچار مشکل می شدند و همچنین با عنایت به حجم بالای تردد دانشجویان از گیتهای قدیمی که بصورت میله ای طراحی شده بود نیاز مراجعین را برطرف نمی کرد لذا تغییر این گیتها بصورت پروانه ای با قابلیت تشخیص اثر انگشت در نظر گرفته شد  طبق اقدامات بعمل آمده انشاالله تا دو ماه آینده گیتهای ترددی ارتقاء یافته و بصورت تشخیص اثر انگشت دانشجویان محترم تعریف خواهد شد تا شاهد آرامش و امنیت بیشتری در محیط دانشگاه باشیم.

شایان ذکر است همراه داشتن کارت دانشجویی جهت احراز هویت در سایر قسمتهای دانشگاه کما فی السابق کاربرد خواهد داشت.

يکشنبه ۲۷ فروردين ۱۳۹۶  ۱۳:۲۷
منبع : روابط عمومی

آخرين تاريخ بازديد : جمعه ۸ ارديبهشت ۱۳۹۶  ۱۱:۵۴:۱۵
تعداد بازديد از اين خبر : 650
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به مرکز اطلاعات، آمار و رایانه واحد یادگار امام خمینی(ره) می باشد.
انتخاب وب سایت :