آخرین زمان صدور معرفی نامه کارآموزی

۱۶ فروردین ۱۳۹۱ | ۱۵:۳۲ کد : ۳۱۲ اطلاعیه ها

دانشجویانی‌که در نیمسال دوم 91-90 درس کارآموزی را انتخاب نموده اند و در اولین و دومین برنامه زمان بندی صدور معرفی نامه موفق به اخذ معرفی نامه کارآموزی نشده اند، لازم است با همراه داشتن مدارک لازم (فرم تقاضای اعزام به کارآموزی، پرینت انتخاب واحد کارآموزی وکارت دانشجویی یا کارت شناسائی معتبر) مطابق برنامه زمان‌بندی زیر جهت اخذ معرفی‌نامه به اداره ارتباط با صنعت و جامعه واحد مراجعه نمایند.

لازم به ذکر است این برنامه آخرین برنامه صدور معرفی نامه بوده و به هیچ عنوان تمدید نخواد شد.

روز

تاریخ

رشته

جنسیت

شنبه

19 /1 /91

صنایع شیمیایی- گرافیک – نقاشی و هنرهای تجسمی- مدیریت صنعتی

یک شنبه

20 /1 /91

کامپیوتر- نساجی (کاردانی و کارشناسی) - تربیت بدنی- الکترونیک(کاردانی و کارشناسی)

دو شنبه

21 /1 /91

مخابرات(کاردانی وکارشناسی)-نقشه کشی عمومی - شیمی کاربردی- حسابداری- نقشه کشی معماری- کشاورزی

سه شنبه

22 /1 /91

جغرافیاو برنامه ریزی شهری- صنایع اتومبیل- نقشه کشی عمومی - مکانیک سیالات - الکترونیک(کاردانی و کارشناسی)- نقشه کشی معماری

چهارشنبه

23 /1 /91

نساجی(کاردانی و کارشناسی)- شیمی کاربردی- صنایع شیمیائی- نقشه برداری - مخابرات(کاردانی و کارشناسی) - مدیریت صنعتی-کشاورزی

پنج شنبه

24 /1 /91

الکتروتکنیک- گرافیک - نقاشی و هنرهای تجسمی- تربیت بدنی - مکانیک خودرو- حسابداری- کامپیوتر

برادران

بخشی از شرایط اخذ واحد کارآموزی:

1.  گذراندن50 و 100 واحد درسی (علاوه بر دروس پیش دانشگاهی،جبرانی،وصایای امام و قرآن) به ترتیب برای رشته های مقاطع تحصیلی کاردانی و کارشناسی.

2.  داشتن حداکثر 14 واحد درسی علاوه بر واحد کارآموزی.دانشجویانی که معدل نیمسال قبل آنها در رشته های فنی مهندسی و سایر رشته ها به ترتیب 16 و 17 و یا بیشتر باشد می توانند علاوه بر واحد کارآموزی، 16 واحد درسی و دانشجویان ترم آخر می توانند حداکثر تا 24 واحد درسی اخذ نمایند.

3.  داشتن روزهای خالی جهت گذراندن دوره کارآموزی.

توجه: لازم است دانشجویان در زمان ثبت نام اینترنتی، علاوه بر انتخاب درس کارآموزی، در انتخاب استاد دقت بیشتری داشته باشند. زیرا پس از صدور معرفی‌نامه تعویض استاد کارآموزی تحت هیچ شرایطی امکان‌پذیر نخواهد بود.