قـابل توجه دانشجویـان محـترم مقطـع دکـتری رشته فـقه و مبانی حقوق اسلامی ؛ برگزاری آزمون جامع

۱۹ تیر ۱۳۹۶ | ۰۸:۴۲ کد خبر : ۳۶۲۱ اطلاعیه ها
  1.  برابرآئین نامه اجرایی دکتری PH-D دانشجویان محترم موظفند پس از اتمام مرحله آموزشی در اولین آزمون جامع که توسط دانشگاه برگزار می­گردد شرکت نمایند و در صورت عدم آمادگی، درخواستی برای تمدید مهلت شرکت در آزمون با دلایل موجه و با تأئید مدیرگروه به آموزش دانشکده ارائه نمایند.

2. امتحان به صورت کتبی و شفاهی برگزار می­شود و میانگین امتیاز کسب شده در آزمون کتبی و شفاهی نباید کمتر از 15 باشد.

3. در صورت عدم موفقیت دانشجو در اولین آزمون جامع، آزمون مجدد تنها برای یک بار و در اولین زمان آزمون بعدی انجام می پذیرد. به هر حال در مرحله آموزشی سقف حداکثر 5 نیمسال تحصیلی باید رعایت شود و دانشجویان باید در پایان نیمسال پنجم با موفقیت آزمون جامع را سپری نمایند.

• از آنجایی که تصویب موضوع رساله، مطابق مقررات مربوطه می­تواند بصورت همزمان با ارزیابی جامع انجام گیرد، به دانشجویان توصیه می­شود از هم اکنون درصدد ارائه موضوع رساله خود باشند.

1. منابع امتحان عبارت است از:

• اصول فقه 1-2-3-4 (برابر سرفصل مصوب)

• فقه 1-2-3-4 (برابر سر فصل مصوب)

• قواعد فقه (برابر سرفصل مصوب)

1. دانشجویانی که کلیه دروس مرحله آموزشی خود را با موفقیت گذرانده باشند و میانگین کل نمرات آنها از 16 کمتر نباشد، باید در آزمون جامع شرکت نمایند.

2. زمان برگزاری امتحان جامع دو بار در سال، بر اساس پیشنهاد شورای تحصیلات تکمیلی گروه یا دانشکده می باشد.

• تاریخ برگزاری اولین امتحان جامع کتبی سال 1396  ساعت 8 صبح روز سه شنبه 10/05/96

• تاریخ برگزاری اولین امتحان جامع شفاهی سال 1396 ساعت 8 صبح روز چهارشنبه 11/05/96

• دانشجویانی که متقاضی شرکت در آزمون جامع سال95هستند باید از تاریخ 20/04/95 لغایت 04/05/95 به آموزش دانشکده مراجعه نمایند.

1. شرکت در امتحان جامع منوط به ارائه مدرک قبولی در آزمون زبان انگلیسی (برابر با مفاد جدول ذیل) مورد تأئید دانشگاه می باشد.

مدارک و حد نصاب نمره قابل قبول زبان انگلیسی به شرح جدول ذیل می باشد

حداقل نمره قابل قبول

نام آزمون

EPT- IAU

TOFEL/IBT

TOFEL Paper Base

MCHE

TOLIMO

IELTS

تذکر: دانشجویان دوره دکتری موظف­اند قبل از گذراندن آزمون جامع نمره خود را به آموزش دانشکده بطور مستند ارائه نمایند.

گروه اموزشی دکتری تخصصی فقه ومبانی حقوق اسلامی