قابل توجه استادان محترم و دانشجویان گرامی؛ ۱۱۰ برنامه حمایتی از طرحهای دانش بنیان

۱۲ مرداد ۱۳۹۶ | ۰۸:۰۱ کد خبر : ۳۶۶۵ اطلاعیه ها

به اطلاع می‌رساند در راستای اجرای قانون حمایت از شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی ذیربط، کارگروه ارزیابی شرکت‌های دانش‌بنیان ۱۱۰ برنامه  حمایتی از شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان به شرح ذیل اجرایی نموده است.

الف) برنامه‌های حمایتی ذیل قانون:  شامل تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی، معافیت مالیاتی و    گمرکی، بیمه تامین اجتماعی و .... (۵۴ برنامه)

ب) برنامه حمایتی با همکاری سایر دستگاه‌های اجرایی: شامل تسهیلات نظام وظیفه، صدا و سیما، بورس و ... (۲۵ برنامه)

ج) برنامه‌های حمایتی ذیل برنامه جامع توسعه کسب و کار شرکت‌های دانش‌بنیان: شامل برنامه‌های توسعه صادرات، مشاوره‌ها و ... (۳۱ برنامه)

قابل ذکر است فایل الکترونیکی کل این برنامه‌ها در سامانه www.daneshbonyan.ir قرار دارد.

همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر به تارنمای http://iausr.ac.ir  و یا به ساختمان حوزه برنامه‌ریزی و امور اقتصادی دانش‌بنیان (طبقه دوم) مراجعه نمائید.

شماره تماس: ۵۵۲۲۹۲۱۶-۰۲۱

دفتر امور اقتصادی دانش‌بنیان