پدر شهید مدافع حرم«قدیر سرلک» به دیدار فرزندش شتافت

۱۷ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۵:۱۴ کد خبر : ۳۶۹۱ اطلاعیه ها

پدر شهید قدیر سرلک

مرحوم عبدالحسین سرلک پدر شهید مدافع حرم قدیر سرلک صبح امروز آسمانی شد و به دیدار فرزندش شتافت.

به گزارش گروه جهاد و مقاومت مشرق، مرحوم عبدالحسین سرلک پدر شهید مدافع حرم قدیر سرلک که برای زیارت حرم امام رضا(ع) عازم مشهد مقدس شده بود صبح دیروز بر اثر حمله قلبی جان به جان آفرین تسلیم کرد و به دیدار فرزندش شتافت.

شهید قدیر سرلکImage result for ‫شهید قدیر سرلک‬‎

شهید قدیر سرلک متولد 1363 دانشجوی مقطع ارشد در رشته جغرافیای برنامه ریزی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری مشغول به تحصیل بودکه به صورت داوطلبانه برای اجرای عملیات مستشاری به منظور دفاع از حرم حضرت زینب(س) و مبارزه با گروهک‌های تروریستی به سوریه رفته بود، به شهادت رسید،ستوان یکم پاسدار، قدیر سرلک سال‌ها به عنوان فرمانده گردان امام حسین(ع) سپاه ناحیه شهید محلاتی مشغول خدمت بود. او در جریان مأموریت مستشاری که در سوریه حاضر شده بود، در روز 13 آبان منطقه حلب به شهادت رسید.