مراسم تکریم و معارفه خزانه دار و مدیرمالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) شهرری

۰۷ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۸:۴۱ کد خبر : ۳۷۷۹ اخبارها و رویدادها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری: مراسم  معارفه خزانه دار و مدیر مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) شهرری با حضور دکتر مرتضی محمودی رئیس دبیرخانه هیات امنای استان تهران، دکتر محمد سالار کسرایی رئیس واحد و اعضای هیات رئیسه در دفتر ریاست برگزار شد.

دکتر مرتضی محمودی رئیس دبیرخانه هیات امنای استان تهران در ابتدای این مراسم گفت: در سازمان هابخشی از اموال و امکانات در اختیار مدیران و مسئولان سازمان قرار دارد تا از آن ها در موارد معین و مشخص و یا مواردی که نیاز و ضرورت احساس می شود، بر اساس اختیارات قانونی و یا طبق تشخیص آنان بهره برداری شده و مورد استفاده قرار گیرند. درست است که صرفه جویی و جلوگیری از اسراف باید به عنوان یک اصل اسلامی در زندگی خصوصی نیز مورد توجه قرار گیرد؛ لیکن در مورد اموال عمومی و بیت المال، تأکید بیش تری به رعایت آن شده است

رئیس دبیرخانه استان تهران با اشاره به فرمایش امام علی (ع) که به کارگزاران خویش مؤکداً سفارش می کرد که در مصرف بیت المال نهایت دقت و صرفه جویی را مراعات کرده و از اسراف و ریخت و پاش به شدت بپرهیزند گفت: هدف اصلی بایستی  دقت و صرفه جویی  کارگزاران باشد و از اسراف و ریخت و پاش در اموال عمومی، به ویژه در سطوح گسترده اجتناب شود.

در ادامه دکتر محمد سالارکسرایی رئیس واحد یادگار امام(ره)شهرری با بیان اینکه مطابق دستورات دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، تکریم دانشجویان و خدمتگزاری به آنان در راس امور دانشگاه قرار دارد افزود: در همین راستا تکریم دانشجویان و خدمتگزاری به آنان در راس امور دانشگاه و از سیاست‌های اصلی و اساسی است که این مسئله باید مدنظر تمامی کارکنان و شاغلان دانشگاه در همه سطوح باشد.

دکترکسرایی در ادامه خدمت در خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی را یک فرصت قلمداد کرد و افزود: «همه ما باید از این فرصت پیش آمده در جهت خدمت به جامعه دانشگاهی  تلاش نمائیم و با تمام قدرت در مسیر توسعه و اعتلای این مجموعه بزرگ علمی حرکت نمائیم .

رئیس واحد یادگار امام(ره)شهرری در بخش پایانی سخنان خود افزود: امیدوارم آقای جمشید پیرهادی با هماهنگی کامل با دکتر بنابی معاون اداری و مالی واحد و سایر حوزه ها و  با استفاده از همه پتانسیلهای موجود در مالی و مطابق بخشنامه ها و دستورالعملهای ابلاغ شده از سازمان مرکزی  واحد را  در پیشبرد اهداف خود یاری نمایند.

در انتهای جلسه دکتر کسرایی حکم آقای جمشید پیرهادی را به عنوان خزانه دار و مدیر جدید امور مالی واحد به ایشان اهداء و برای ایشان در انجام امورات محوله آرزوی موفقیت کرد.

تهیه خبر: فرشته پریمی

رهگذر ۰۸ شهریور ۱۳۹۶ | ۰۸:۲۹
ای ذیحساب قبلی این مبل و میز و پارکت کف اتاق و ... بهت وفا نکرد.
زوروووو ۰۸ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۶:۰۱
با سلام آیا در مورد کارهای انجام شده شان ( سوله نساجی، ایزوگام ، فروش خوابگاهها و تعاونی و ...) و زیان های وارد شده مورد مؤاخذه قرارگرفتند یا حاجی حاجی مکه رفتند .........