پیام تقدیر و تشکر دکتر محمد سالار کسرایی به استادان، کارکنان و دانشجویان واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری

۲۱ شهریور ۱۳۹۶ | ۰۹:۲۷ کد خبر : ۳۸۲۶ اخبارها و رویدادها

بسم الله الرحمن الرحیم

«در حقیقت خدا از مؤمنان جان و مالشان را به (بهای) بهشت از آنان خریده است، همان کسانی که در راه خدا می جنگند و می کشند و کشته می شوند(این) به عنوان وعده حقی در تورات، انجیل و قرآن برعهده اوست و چه کسی از خدا به عهد خویش وفادارتر است، پس به این معامله ای که با او کرده اید شادمان باشید و این همان کامیابی است».(سورۀ توبه، آیۀ ۱۱۱)

خواهران و برادران عزیز؛  اعضای محترم هیأت علمی، کارکنان گرامی، و دانشجویان عزیز دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) شهر ری

با سلام

از ۱۳۹۵/۱۲/۱۶ تا ۱۳۹۶/۰۶/۱۲ به عنوان خادمی کوچک مسئولیت مدیریت آن واحد را بر عهده داشتم. از ابتدای ورود با مشکلات عدیده ای، که همگی از کم و کیف آن اطلاع دارید، مواجه بودم. با کمک و همیاری های بی دریغ شما بزرگواران و لطف خداوند رحمان مشکلات عمدۀ دانشگاه، اگر نگوئیم حل و فصل شده، بسیاری از آن ها متوقف و یا در مسیر اصلاح قرار گرفته اند. روند تباهی منابع دانشگاه به طور کامل متوقف شده و با عنایات خاص خدای بزرگ، دعاوی سازمان یافته و نابحق علیه دانشگاه و نیز یکی از مهمترین دعاوی دانشگاه علیه سازمان هایی که به اراضی دانشگاه تعرض نموده بودند، با همکاری و دلسوزی دوستان و کارکنان و حقوق دانان فعال در داخل و بیرون از دانشگاه، به نفع دانشگاه رقم خورده است.به منظور صیانت و حفاظت از اموال و منابع دانشگاه اصلاحات اساسی در مدیریت بخش های مهم صورت گرفت. اصلاحات دیگری در حوزه های آموزشی و پژوهشی به عمل آمد و نظام مالی دانشگاه که سال گذشته با تراز منفی قابل توجهی روبرو شده بود، در همین زمان کوتاه سامان پیدا کرد. اذعان دارم که کارهای زیادی بایستی در دانشگاه انجام می شد ولی زمان کوتاه و بی مهری بخش هایی که خارج از ید من بود، روند اصلاحات را کند کرد. به عنوان فردی دانشگاهی تمام تلاشم این بود که نظامات دانشگاهی بر این دانشگاه حاکم شود و ضمن رعایت و تأکید بر اصول مردمسالاری دینی، دخالت های بی مورد در زیر مجموعۀ دانشگاه متوقف شود. همۀ تلاش های صورت گرفته برای صیانت از اموال و منابع مادی و معنوی دانشگاه و حفظ حیثیت و شرافت دانشگاه و کارکنان خدوم آن بود و صد البته ممکن است کاستی هاییهم در این زمینه صورت گرفته باشد.

برای همۀ شما بزرگواران از درگاه ایزد منان تندرستی و سربلندی آرزو می کنم و امیدوارم این بندۀ حقیر را از دعای خیر خود محروم نسازید. از آقایان دکتر شمس و دکتر طهرانچی به خاطر قبول استعفایم تشکر می کنم و برای رئیس جدید دانشگاه هم آرزوی توفیق دارم.

با احترام

محمدسالار کسرایی