۲۳ شهریور؛ اعلام نتایج آزمون سراسری برای متقاضیان تحصیل در دانشگاه آزاد

۲۲ شهریور ۱۳۹۶ | ۰۸:۳۳ کد خبر : ۳۸۴۱ اطلاعیه ها

کنکور سراسری سال 96

اسامی پذیرفته‌شدگان آزمون سراسری در دانشگاه آزاد اسلامی از سوی مرکز سنجش و پذیرش این دانشگاه 23 شهریور اعلام می‌شود.

دکتر امیررضا شاهانی، سرپرست مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا در این باره گفت: «نتایج آزمون سراسری برای پذیرفته‌شدگان در دانشگاه آزاد روز پنج‌شنبه 23 شهریور اعلام می‌شود.»

او افزود: «هم‌زمان با اعلام نتایج، دفترچه راهنمای ثبت‌نام دانشجویان در واحدهای دانشگاهی نیز منتشر می‌شود و دانشجویان باید در زمان مقرر به واحدهای مربوطه مراجعه و ثبت‌نام خود را نهایی کنند.»

شاهانی گفت: «30 هزار دانشجو امسال از طریق آزمون سراسری در رشته‌های کارشناسی باآزمون دانشگاه آزاد اسلامی پذیرفته‌ شده‌اند.»

داوطلبان آزمون سراسری برای اطلاع از نتایج خود در دانشگاه آزاد اسلامی باید به سایت مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد به نشانی www.azmoon.net مراجعه کنند.