پیام تبریک دکتر سعید قاضی مغربی سرپرست دانشگاه یادگار امام (ره) شهرری به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

۲۲ شهریور ۱۳۹۶ | ۰۸:۱۷ کد خبر : ۳۸۴۵ اخبارها و رویدادها
پیام تبریک دکتر سعید قاضی مغربی سرپرست  دانشگاه یادگار امام (ره) شهرری به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

حضرت على‏ (ع): هیچ گنجى سودمند تر از علم نیست

آغاز سال تحصیلی جدید را به جامعه دانشگاهی و دانشجویان عزیز بویژه دانشجویان ورودی جدید صمیمانه تبریک می­گویم. امیدوارم در سال تحصیلی جدید با امید، نشاط و پویایی علاوه بر علم و دانش؛ منش، اخلاق، تقوا، ایمان، دلبستگی به حقیقت، جستجوگری، نقد و نقدپذیری را بیاموزیم.

سال هاست که در کشور عزیزمان ایران، شروع سال تحصیلی با عطر دل انگیز شهدای گرانقدر دوران دفاع مقدس همراه شده است. ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس از خداوند متعال خواستارم تا در سایه توجهات حضرت ولی عصر"عج" و ارواح بزرگ شهدای دفاع مقدس همه ما را در پیشبرد اهداف والای انقلاب اسلامی و موفقیت در عرصه های علمی و فرهنگی یاری فرماید.امروزه، توسعه پایدار ضامن امنیت، رفاه و آرامش هر کشوری است و راه تحقق چنین خواسته ای از مسیر توسعه و تولید علمی آن کشور می گذرد و مولد آن به تلاش، همت دانشگاهیان و دانش آموختگانش بستگی دارد و برای تحقق چنین خواسته ای ضرورت دارد فضای دانشگاهی ما بیش از پیش به اصول اخلاقی و  علمی آراسته شود، به طوری که در آن آزادانه پژوهش، تفکر، نقد و خلاقیت از سوی استادان و دانشجویان مدنظر قرار گیرد.

در پایان بار دیگر،آغاز سال تحصیلی جدید را به همه استادان ارجمند، دانشجویان عزیز و همکاران دلسوز خانواده بزرگ دانشگاه، تبریک می گویم و از خداوند دانا و رحیم برای یکایک این عزیزان آرزوی سلامتی و موفقیت دارم.

دکتر سعید قاضی مغربی

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی