قابل‌توجه دانشجویان مشمول

گام‌ به‌گام با اخذ مجوز خروج «رایگان» پیاده‌روی اربعین

۱۵ مهر ۱۳۹۶ | ۰۸:۲۳ کد خبر : ۳۹۵۶ اطلاعیه ها
سامانه ثبت و دریافت مجوز خروج رایگان اربعین برای دانشجویان مشمول آغاز به کار کرد. اوایل ماه جاری بود که سازمان بسیج دانشجویی از رایگان شدن مجوز خروج مشمولان دانشجو برای اربعین حسینی خبر داد. اما روز گذشته سامانه (سقا) برای ثبت و دریافت مجوز خروج اربعین برای دانشجویان به نشانی www.sagha-noor.ir آغاز به کار کرد. دانشجویان مشمول (معافیت تحصیلی) که قصد حضور در پیاده‌روی اربعین حسینی را دارند، با ثبت‌نام در این سامانه می‌توانند به صورت رایگان مجوز خروج از کشور را دریافت کنند. با ثبت‌نام در سامانه سقا دیگر نیازی به قراردادن ودیعه سه میلیون تومانی نزد نظام وظیفه نمی‌باشد. لذا تعهدنامه محضری جهت ضمانت کفایت می‌کند و همچنین نیاز به ثبت آن در دفاتر اسناد رسمی نیست و در نتیجه دانشجویان نباید هزینه ثبت در دفاتر اسناد رسمی را پرداخت کنند. از دیگر خدمات سامانه سقا، دریافت اسکان در نجف و کربلا برای کاروان‌های دانشجویی است. این سامانه به همت دبیرخانه ستاد اربعین دانشگاهیان که در سازمان بسیج دانشجویی مستقر است، راه‌اندازی شده است.

مراحل ضمانت‌نامه

اما طبق آنچه که این ستاد منتشر کرده، شرایط ثبت‌نام در این سامانه به این صورت است که در ابتدا دانشجو باید نسبت به وضعیت معافیت خود اطمینان حاصل کند. برای این موضوع می‌توانید به پایگاه services.epolice.ir مراجعه و از تاریخ معافیت و سنوات ارفاقی اطمینان حاصل کنید. بعد از این مرحله به سایت معرفی‌شده توسط ستاد بازگردید و در بخش مجوز خروج، اقدام به تکمیل تعهدنامه الکترونیکی کنید. سپس به همراه برگه به حوزه بسیج دانشگاه برای تایید مراجعه کرده و در پایان نیز بعد از گذشت 6 روز برای پیگیری به سایت services.epolice.ir یا پلیس +10 مراجعه کنید.

علی ۱۹ مهر ۱۳۹۶ | ۲۲:۴۳
سلام برای دریافت مجوز خروج از کشور باید بدهی شهریه خود را تسویه کنیم؟؟
پاسخ مدیر سایت ۲۲ مهر ۱۳۹۶ | ۰۸:۱۲

بله