ورود بانک ملت به حوزه دانش‌بنیان‌ها

۱۷ مهر ۱۳۹۶ | ۰۸:۱۷ کد خبر : ۳۹۶۸ اخبارها و رویدادها
ورود بانک ملت به حوزه دانش‌بنیان‌ها

روزگذشته با حضور بهزاد سلطانی رئیس صندوق شکوفایی و نوآوری و هادی اخلاقی فیض آثار مدیرعامل بانک ملت تفاهمنامه همکاری با هدف ارائه خدمات بانکی و تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان امضا شد. بر اساس این تفاهمنامه، بانک ملت متعهد شد با رعایت قوانین عملیات بانکی بدون ربا، آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های اجرایی خدمات و تسهیلاتی در قالب خدمات خرد و ویژه بانکداری الکترونیکی، خدمات اعتباری، خدمات سرمایه‌گذاری و تامین سرمایه به شرکت‌های دانش‌بنیان را ارائه دهد. صندوق شکوفایی و نوآوری نیز متعهد شد نسبت به افتتاح حساب و تمرکز منابع تا سه هزار میلیارد ریال از منابع ارزی و ریالی تا پایان دوره تفاهمنامه خود نزد شعب بانک اقدام کند. علاوه‌بر آن صندوق، همکاری‌های لازم برای نصب و راه‌اندازی دستگاه‌های pos فروشگاهی، Atm و سامانه مدیریت بانکی را با بانک خواهد داشت.