دکتر قاضی مغربی:

تشکیل کارگروه های تخصصی برای ارائه طرح های نوین در بخش صنعت، شرکت های دانش بنیان و مراکز رشد

۱۸ مهر ۱۳۹۶ | ۱۲:۰۶ کد خبر : ۳۹۷۷ اخبارها و رویدادها
رئیس واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری ضمن تاکید بر تعامل هرچه بیشتر شرکت های دانش بنیان و مراکز رشد با بخش صنعت افزود: شرکت های دانش بنیان با توجه به امکاناتی که دولت برای آنان در نظر گرفته از قبیل معافیت از مالیات، امکانات وام با سود کم در دراز مدت می توانند به رشد چشمگیری دست یابند و با تشکیل کارگروه های تخصصی باید طرح های نوین ارائه و ارزیابی های دقیق بر روی آنان انجام شود.

جلسه انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک فی مابین دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) شهرری و موسسه تحقیق برای توسعه صنعت، احداث و انرژی با حضور دکتر سعید قاضی مغربی رئیس واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری، مهندس محمد غنی زاده رئیس هیات امنای موسسه تحقیق برای توسعه صنعت، احداث و انرژی، مهندس عباس مقدم مدیر عامل شرکت سامان ماشین، مهندس آرمن الکساندریان رئیس هیات مدیره شرکت آرمن راه، مهندس حسین انصاف پور مدیر عامل شرکت کیمیا فن آور آریا و اعضای هیات رئیسه واحد در سالن کنفرانس حوزه ریاست برگزار گردید.

در ابتدای این جسله دکتر سعید قاضی مغربی رئیس واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری ضمن عرض خیر مقدم و ابراز خرسندی از انعقاد تفاهم نامه همکاری گفت: این کار بعنوان یک کار جهادی تلقی می شود و از سوی این واحد دانشگاهی بعنوان قطب حمل و نقل و ترافیک در بین واحد های دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب و پذیرفته شده است.

دکتر قاضی مغربی گفت: از اول انقلاب تلاش کردیم تا همانند کشورهای صنعتی رابطه بین دانشگاه و صنعت را مستحکم کنیم و با راه اندازی دفتر ارتباط با صنعت، دوره های کار آموزی تا حدی موفق به پر کردن این خلا شده ایم.

وی بیان داشت: برای همکاری در بخش صنعت و دانشگاه هیچگونه اجباری نبوده است و صرفاً احساس نیاز مدیران بوده، چرا که ما بخش خصوصی هستیم مدیریت درآمد داریم نه مدیریت هزینه. بنابراین باید الگوی موفقی را در دراز مدت تدوین نمائیم تا اهدافمان با برگزاری چند دوره کوتاه مدت خاتمه نیابد.

قاضی مغربی با بیان این مطلب که در این قرارداد برنامه موجود است اظهار داشت: تفاهم نامه پیش روی فرمایشی نیست که بعنوان یک آمار اعلام شود، بایستی طبق برنامه زمان بندی کمیته راهبردی تشکیل، سرفصل ها تنظیم از محیط ها و امکانات کارشناسی و نهایتاً اولین دوره آموزش های کاربردی در این زمینه در دهه فجر با اطلاع رسانی برگزار گردد.

در ادامه مهندس محمد غنی زاده رئیس هیات امنای موسسه تحقیق برای توسعه صنعت، احداث و انرژی با اشاره به عدم مدیریت دانش و آموزش های کابردی در دانشگاه ها گفت: چرخه توسعه در نظام آموزشی ناقص است و آموزش ها فاقد مهارت، تکنولوژی و کاربرد هستند. باید با شناسایی الگوهای آموزشی و اقتصادی بین المللی، تجربیاتی که از دهه ۴۰ در صنعت وجود دارد و باید ها و نباید های آن در صدد اصلاح مسیر توسعه باشیم.

در پایان این جلسه  و در راستای حمایت و برگزاری دوره های آموزشی های کابردی کوتاه مدت و بلند مدت تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) شهرری و موسسه تحقیق برای توسعه صنعت، احداث و انرژی به امضای رئیس واحد و رئیس هیات امنای موسسه تحقیق برای توسعه صنعت، احداث و انرژی رسید.