به اطلاع کلیه استادان ،کارکنان و دانشجویان محترم میرساند ؛

۱۰ آبان ۱۳۹۶ | ۱۷:۲۶ کد خبر : ۴۰۵۲ اطلاعیه ها

اخبار مربوط به امور کلاسها ، اطلاعیه های آموزشی دانشکده ها ، تشکیل و عدم تشکیل کلاسها در کانال  رسمی "روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری"  به نشانی :

ravabetomomirey@
صورت خواهد گرفت .

محسن م ۱۱ آبان ۱۳۹۶ | ۱۱:۲۳
بد نیست
حسین ۱۴ آبان ۱۳۹۶ | ۲۰:۴۱
سلام.چرا پس تخفیف نیروهای مصلح را قبول نمیکنید؟؟؟خودتون توافق کردید.به هر کسیم میگیم میگه نمیدونم.خواهشا جوابگو باشید.پیگیری نمیکنید اصلا.
پاسخ مدیر سایت ۱۵ آبان ۱۳۹۶ | ۰۸:۳۷

به معاونت دانشجویی ارسال شد

حسین ۱۵ آبان ۱۳۹۶ | ۲۰:۲۹
ممنون که انقدر وظیفه شناس بودید و زود جوابگو شدید.فقط الان چکار کنیم تا جوابش بیاد؟چون وقتی نمونده برای تخفیف.بریم پیش رئیس دانشگاه؟
پاسخ مدیر سایت ۱۶ آبان ۱۳۹۶ | ۰۸:۲۸

با سلام درخواست شما به معاونت دانشجوئی ارسال شده وگفتن بیش از 150 نفر تخفیف داده شده

به ساختمان آی تی طبقه اول معاونت دانشجوئی مراجعه کنید

حسین ۱۶ آبان ۱۳۹۶ | ۱۳:۴۶
باسلام و احترام؛ممنون از پیگیریتون.ولی رفتم هم قبلا و هم امروز به ساختمان آی تی.مسئولی که تخفیف رو انجام میده گفتن که نه نمیشه هنوز دستورالعمل نیومده.ولی نمیدونم چطور ترم پیش دستورالعمل اومده بود و تخفیف دادن.هر ترم که دستورالعمل نباید بیاد.چی بگیم؟؟؟!!!!!
پاسخ مدیر سایت ۱۷ آبان ۱۳۹۶ | ۰۹:۰۱

براتی, [۰۷.۱۱.۱۷ ۱۹:۴۹]
سلام قبول ندارم دستور العمل امده شما به چه کسی مراجعه کردید به اینجانب  مراجعه کنید

براتی, [۰۷.۱۱.۱۷ ۱۹:۵۵]