گره‌بازکنی

۲۱ آبان ۱۳۹۶ | ۰۸:۳۴ کد خبر : ۴۰۸۳ اطلاعیه ها
بدون شک اطلاع از قوانین آموزشی برای هر دانشجو «الزامی» است؛ این مهم آنجایی قابل توجه می‌شود که در ابتدا، اواسط یا آخر ترم به یک «گره آموزشی» برخورد می‌کنید و اگر اطلاع کافی از قوانین آموزشی نداشته باشید، در بهترین حالت باعث سردرگمی چندروزه و بالا و پایین کردن پله‌های دانشگاه برای پاسخ به سوال خود می‌شوید. ما سعی داریم در این ستون گره‌های آموزشی شما را باز کنیم.

منع تحصیلی همزمان

دانشجو همزمان حق نام‌نویسی و ادامه تحصیل در بیش از یک رشته و در هر رشته بیش از یک گرایش در یک یا چند دانشگاه یا موسسه آموزش عالی در نظام آموزشی تمام‌وقت یا پاره‌وقت را نخواهد داشت و در صورت تخلف، از ادامه تحصیل در یکی از رشته‌های انتخابی به تشخیص کمیسیون موارد خاص آموزشی و دانشجویی سازمان مرکزی محروم و سوابق تحصیلی وی در آن رشته باطل اعلام می‌شود و دانشجو موظف به پرداخت هزینه انصراف مطابق تعرفه تعیین‌شده به دانشگاه است. البته دانشجویان ممتاز مرکزی از این قاعده مستثنی هستند.