در گفت‌وگو با آنا مطرح شد

کتابخانه واحد یادگار امام (ره) شهرری؛ خدمات رایگان، سیستم پاسخگویی باز

۲۱ آبان ۱۳۹۶ | ۰۹:۳۵ کد خبر : ۴۰۸۶ اخبارها و رویدادها
کتابخانه واحد یادگار امام (ره) شهرری؛ خدمات رایگان، سیستم پاسخگویی باز

رئیس کتابخانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) شهرری به مناسبت 24 آبان روز کتاب، کتابخوانی و کتابدار، جزئیاتی از کتابخانه دانشگاه متبوع خود را تشریح کرد.

دکتر لیلا بابارضایی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری با توجه به راه‌اندازی این کتابخانه در سال 1384 اظهار کرد: «کتابخانه واحد یادگار امام (ره) شهرری به عنوان یکی از بزرگترین کتابخانه‌های دانشگاه آزاد اسلامی در دو مرکز مجزای کتابخانه مرکزی و کتابخانه دانشکده آموزش معلمان (ساختمان صفاییه) با 162223 جلد کتاب فارسی، 9549 جلد کتاب لاتین، 5470 عنوان پایان نامه و ۴۹۴ عنوان لوح فشرده فارسی خدمات گسترده ای را به مراجعان ارائه می‌کند.»

636460053470462011.jpg

رئیس کتابخانه واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری بیان کرد: «این کتابخانه دارای بخش های خدمات فنی، مخزن کتاب و امانت، مرجع و پایان نامه و لوح فشرده، سالن مطالعه آقایان و خانم ها، منابع الکترونیکی و کتابخانه دیجیتال (مخصوص دانشجویان داخل واحد)، صحافی و کپی است.»

وی با بیان اینکه همه دانشجویان با ارائه کارت دانشجویی می توانند از خدمات کتابخانه به صورت رایگان استفاده کنند با توجه به خدمات فنی کتابخانه گفت: «در این بخش کتاب ها ثبت و سفارش داده می شود سپس آماده سازی و فهرست نویسی و نهایتا کارهای ورودی اطلاعات کتاب و بارکد انجام خواهد شد.»636460053474212143.jpg

این مسئول درباره خدمات و منابع الکترونیکی و کتابخانه دیجیتال اظهار کرد: «همه دانشجویان و استادان می توانند از داخل واحد به پایگاه های اطلاعاتی فارسی (نورمگز، سیویلیکا و...) و پایگاه های لاتین (science direct, springer, wiley) دسترسی داشته باشند و مقالات مورد نیاز خود را بصورت تمام متن دریافت کنند.»

بابارضایی با اشاره به سیستم پاسخگویی این کتابخانه گفت: «سیستم پاسخگویی در کتابخانه مرکزی باز بوده و مراجعان امکان دسترسی به تمام بخش های کتابخانه به صورت مستقیم را دارند. دانشجویان و استادان از طریق سایت دانشگاه می توانند به اطلاعاتی مانند کتاب شناختی، رزرو و تمدید کتاب ها به صورت غیر حضوری و دسترسی به اطلاعات کتاب شناختی، فهرست مندرجات، فهرست منابع و مآخذ و چکیده پایان نامه ها دسترسی داشته باشند.»

636460053475618373.jpg

رئیس کتابخانه واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری خاطرنشان کرد: «شرایط تمدید برای مقاطع کاردانی و کارشناسی 3 کتاب به مدت 2 هفته، کارشناسی ارشد 4 کتاب به مدت 2 هفته و دکتری 5 کتاب به مدت 2 هفته است.»

گفت‌وگو از نیکتا چلوئی