مسابقات دانشجویی رشد و پویایی دانشجویان را به دنبال دارد

۲۷ آبان ۱۳۹۶ | ۰۸:۱۸ کد خبر : ۴۰۹۰ اخبارها و رویدادها
توحیدی: مسابقات علمی و فرهنگی که در فضاهای دانشگاهی برگزار میشود،معمولا با استقبال وسیع دانشجویان همراه است.هدف اصلی از اینگونه مسابقات این است که بستر مناسبی برای دانش اندوزی و تقویت روحیه ی پویندگی دانشجویان فراهم شود.
مسابقات دانشجویی رشد و پویایی دانشجویان را به دنبال دارد

دکتر امیر توحیدی عضو هیئت علمی و مدیر گروه مکانیک دانشگاه یادگار امام (ره) شهرری در خصوص برگزاری مسابقات دانشجویی گفت:اینگونه  در پویایی دانشجویان نقش بسزایی دارد و موجب میشود،دانشجویان با محیط های پژوهشگری دانشگاه آشنا شوند.

مدیر گروه مکانیک دانشگاه یادگار امام (ره) شهرری بیان داشت: در همین راستا مسابقات علمی دانشجویی در سطح وسیعی در دانشگاه یادگار امام برگزار خواهد شد که مسابقات از قبیل موشک آبی،نجات تخم مرغ و سازه ی ماکارونی میباشد.

وی افزود:  این مسابقات طرح ریزی شده شامل:نجات تخم مرغ (در این فعالیت شما وسیله ای رو می سازید که می تواند از شکسته شدن تخم مرغ هنگام سقوط از ارتفاع جلو گیری کند.اغلب برای ساخت همچین وسیله ای از کاغذ و ماکارونی ، نی پلاستیکی و... استفاده می کنند)،موشک آبی(هدف، رسیدن به بیشترین مدت زمانی است که موشک در حال پرواز است)،موشک کاغذی(شرکت کنندگان در یک فضای بسته که جریان بادی در آن وجود ندارد به مسابقه می‌پردازند. تنها وسیله‌ی لازم برای مسابقه، ورقه‌های کاغذ A4 هستند که از طرف مسئولین مسابقه حداکثر ۳ برگه در اختیار مسابقه دهندگان قرار می‌گیرند. کاغذ به واسطه‌ی تاخوردگی می‌تواند در مسابقه شرکت کند)،سازه ماکارونی(مصالحی غیر از ماکارونی بدون تغییر شیمیایی و چسب به کار نمیرود).
توحیدی با اشاره به حضور تیم های شرکت کننده اظهار کرد:تیم های شرکت کننده ی متعددی در این مسابقات شرکت خواهند کرد.

لازم به ذکر است که این تیم ها مختص تنها دانشجویان نمیباشد و ما شاهد استقبال وسیعی از دانش آموزان دبیرستانی و حتی دانش آموزان ابتدایی هستیم و فاز بعدی این مسابقات در سطح تخصصی تری اجرا میشود.مسابقاتی مانند ماشین های مکانیکی که نفرات برتر این مسابقات شانس حضور در مسابقات بین المللی را پیدا خواهند کرد.
  دکتر توحیدی بیان داشت:از اهداف فرع در راستای روند مسابقات،تبلیغ وشناخت واحد برای دانش آموزان به منظور منتخب واقع شدن به عنوان مکانی برای تحصیل نیز میباشد.
وی اضافه کرد: زمان برگزاری مسابقه به طور همزمان در تاریخ۹۶ /۰۹/۰‍۱ ساعت ۸ صبح تا ۱۰ به طول میانجامد.و ساعت ۲ تا ۴ اختتامیه و روند پایانی برنامه توسط ریاست واحد مربوطه طی میشود.
جوایز درنظر گرفته شده برای منتخبین مسابقات، شامل تندیس،لوح مقام اول،دوم،سوم وارایه گواهی شرکت در مسابقه میباشد.