دانشگاه یادگار امام کمک های دانشگاهیان را برای زلزله زدگان جمع آوری می کند

۲۳ آبان ۱۳۹۶ | ۱۱:۳۰ کد خبر : ۴۰۹۴ اخبارها و رویدادها اطلاعیه ها
سازمان جمعیت هلال احمر در راستای جمع‌آوری وجوه اهدایی دانشگاهیان،دو صندوق را دانشگاه واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری مستقر می کند.
دانشگاه یادگار امام کمک های دانشگاهیان را برای زلزله زدگان جمع آوری می کند

به گزارش روابط عمومی واطلاع رسانی دانشگاه، با توجه به بروز زمین لرزه در مناطق غربی کشور به ویژه در استان کرمانشاه که منجر به جان باختن ، مصدوم و بی سرپناه شدن تعدادی زیادی از هموطنان عزیزمان و پیرو منویات مقام معظم رهبری  بر حمایت همه جانبه از آسیب دیدگان،دانشگاه یادگار امام خمینی(ره) شهرری نیز در این راستا قدم بر می دارد.
 بر این اساس این واحد در راستای اهدف بشر دوستانه خود وظیفه دارد، با بهره گیری از همت و توان بالقوه خیرین ، داوطلبان و دانشگاهیان و برای حمایت و همدردی با همنوعان و مردم آسیب دیده نسبت به برگزاری فراخوان جذب کمک های مردمی به صورت نقدی و غیر نقدی اقدام کند.
 لیست اقلام مورد نیاز برای کمک به زلزله زدگان استان کرمانشاه را شامل ،پتوی سالم و تمیز، لوازم گرمایشی ، چادر ، کنسرو و خشکبار و آب معدنی ، لوازم بهداشتی ، داروهای ضروری ، شیر خشک و وسایل بهداشتی نوزاد اعلام کرد که شهروندان می توانند کمک ها را به جمعیت هلال احمر مستقر در دانشگاه تحویل دهند.