اگر جای مسئولین داشگاه بودید چه می کردید؟

۰۷ آذر ۱۳۹۶ | ۰۹:۵۲ کد خبر : ۴۱۵۳ اطلاعیه ها

اگر جای مسئولین دانشگاه بودید  چه می کردید؟

هدف واقعاً اصلاح است و نقطه نظرات شما عزیزان برای هیات رئیسه بسیار ارزشمند است  لطفا واقع بینانه با در نظر گرفتن محدودیت های دانشگاه  اگر جای مسئولین دانشگاه بودید چه می کردید؟

محسن ۱۵ آذر ۱۳۹۶ | ۱۲:۲۳
اگر جای مسئولین دانشگاه بودم،با توجه به کم بودن فضای آموزشی تعداد دانشکده های فنی را بیشتر می کردم و دانشکده های بیشتری می ساختم. در ضمن سالن غذاخوری جدیدی به صورت شیک،مدرن ومجهز افتتاح می کردم که تمامی اساتید و کارمندان و دانشجویان در ان بتوانند آزادانه غذا بخورند. مورد سوم سعی می کردم دانشگاه را جامع کنم.تا بر اعتبار و شهرت آن افزوده شود. مورد بعدی؛سعی می کردم تا از چهره های شاخص که اساتید مجرب در کشور هستند برای تدریس در دانشگاه در رشته های گوناگون مخصوصا رشته های فنی دعوت کنم. مورد چهارم دانشجویان و اساتید را به اردوهای آموزشی و بازدید از صنعت،نیروگاه ها و پتروشیمی ها،پالایشگاه ها می بردم تا برایشان با صنعت و هم دروسی که خوانده اند ارتباط بیشتر و بهتری بتوانند برقرار کنند.
اچ ۱۸ آذر ۱۳۹۶ | ۰۹:۴۱
شرایط فعلی از بعد مدیریت و سلامت خدت رو شکر بسیار خوبه و شاید بهتر از نقطه نظرات بنده هم جزو برنامه هاشون باشه با اینحال بدلیل جذابیت موضوع اضهار نظر میکنم: بنده به کیفیت علمی بها میدادم نه کمی و برای جذب دانشجو بجای بها دادن به دانشجو به کارمندان واحد بها و انگیزه میدادم چرا که خوشرویی کارمندان بدون تردید بیشتر باعث جذب خواهد شد تا مسائل دیگر. در بحث استادان هم نظارت را قوی تر میکردم تا نمانند برخی که با دادن شماره و نمره و .... شان استادان را زیر سوال ببرند و ...
طباطبایی ۲۱ آذر ۱۳۹۶ | ۲۰:۰۰
اگر جای اقای دکتر قاضی مغربی بودم سعی می کردم ایجاد کیفیت در دانشگاه را در دستور کار دانشگاه قرار می دادم. به عنوان مثال استانداردهای آموزشی و پژوهشی را در دانشگاه حاکم می کردم . به رعایت ساعات مقرر تدریس اعضای هیات علمی وفق مقررات وزارت علوم (نه بیشتر و نه کمتر) توجه می کردم و توجه می کردم که در دانشگاهی که اعضای هیات علمی آن به واسطه دستور مکانیکی بایستی بیش از مقررات تدریس کنند عدم رضایت برایشان ایجاد می گردد و کیفیت تدریسشان کاهش می یابد و... به طور کلی توجه به معیارهای مورد تاکید وزارت علوم و حتی خود دانشگاه می تواند باعث افزایش کیفیت کار گردد و عدم توجه به آن منجر به نارضایتی اساتید و کارکنان و دانشجویان می گردد . کیفیت را بایستی بیش از گذشته توجه کرد. با آرزوی موفقیت بیش از پیش
ش ۲۲ آذر ۱۳۹۶ | ۱۸:۲۱
اتوماسیون اداری در همه زمینه ها دارای مهندسی فوق العاده غلط،وقت گیر و..... اگر جای مسئولین داشگاه بودم دانشکده ها را آنقدر مستقل می کردم تا دانشجو فقط برای رفتن به منزل از دانشکده خارج شود.دانشگاه این پتانسیل را دارد.شما خوب می دانید اتوماسیون غلط چقدر عواقب روانی ،مادی،اخلاقی و شرعی دارد. اگر جای مسئولین بودم پستهای طویل المدت کارکنان را مهر پایان می زدم چرا که خود باعث فساد است. در نظر داشته باشید مسئول یعنی کسی که پاسخگو است.اگر زیر دستی خلاف می کند اول در خودتان دنبال علت بگردید.