دستورالعمل برگزاری امتحانات نیمسال اول ۹۷-۹۶

۹۶/۱۰/۱۶

۹۶/۱۱/۰۳

توضیحات:

1. استادان محترم می بایست قبل از شروع امتحانات پایان ترم طبق بند(۵) نمرات دروس عملی (کارگاه و آزمایشگاه) را اعلام نموده وجهت تأیید آنها به همراه صورتجلسه برگزاری ، به امتحانات دانشکده مراحعه نمایند.
  2. استادان محترم می بایست در بازه زمانی فوق بند(۱) جهت تحویل سئوالات، به قرنطینه اقدام نمایند .
  3. استادان محترم توجه نمایند، طبق آیین نامه آموزشی حداکثر زمان برای اعلام نمرات یک هفته بعد از برگزاری امتحان می باشد،قابل ذکر است این زمان برای مقاطع کارشناسی ارشد ۱۰ روز و دکتری یک ماه تعیین گردیده است. خواهشمند است بعداز تأیید نمرات در سایت، ضمن در نظر گرفتن فرصت اعتراض دانشجویان و جواب اعتراض ها ، در اسرع وقت نسبت به تحویل آنها، همراه اوراق امتحانی به امتحانات دانشکده مراجعه نمایید .
  4. (لازم به ذکر است که اعتراض دانشجویان در شورای آموزشی مطرح خواهد شد و تا اوراق امتحانی تحویل امتحانات دانشکده مربوطه نگردد نمره در کارنامه دانشجو ثبت نمی گردد.)

با تشکر- اداره آموزش