سرپرست مرکز سنجش و پذیرش عنوان کرد:

پذیرش دانشجو به شیوه جدید در دانشگاه آزاد اسلامی

۱۲ آذر ۱۳۹۶ | ۱۶:۲۲ کد خبر : ۴۱۷۷ اطلاعیه ها

سرپرست مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی از طرح تغییر در شیوه پذیرش دانشجو در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر امیررضا شاهانی که به مناسبت هفته پژوهش در واحد قزوین حاضر شده بود با توجه به جلسه اخیر شورای سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «در این جلسه که با حضور دکتر رهبر رئیس دانشگاه برگزار شد، پیشنهاد دادیم تا در شیوه پذیرش دانشجو در این دانشگاه تغییراتی اعمال شود که در حال انجام کارهای کارشناسی این طرح هستیم.»

وی افزود: «اکنون در دانشگاه آزاد اسلامی در مقاطع کاردانی و کارشناسی به دو شیوه پذیرش دانشجو داریم، یکی با آزمون از طریق کنکور سراسری که سازمان سنجش برگزار می‌کند و دیگری به‌صورت بدون آزمون از طرفی مصوبه مجلس شورای اسلامی نیز بر پذیرش دانشجوی بدون کنکور تاکید دارد.»

شاهانی ادامه داد: «براساس برنامه ریزی جدید در همه رشته‌ها به غیر از رشته‌های گروه پزشکی (پزشکی، دندانپزشکی، پرستاری و مامائی) اگر امکان‌پذیر باشد، آزمون ورودی را حذف می کنیم و بدون کنکور دانشجو می پذیریم؛ البته این مساله با مکانیزم جدید و براساس سوابق تحصیلی انجام خواهیم داد.»

سرپرست مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: «در این شیوه جدید سوابق تحصیلی داوطلب را از اداره کل آموزش و پرورش استعلام می‌کنیم و بر مبنای معدل دیپلم و انتخاب رشته‌ای که داوطلب انجام داده است، جذب دانشجو خواهیم داشت.»

شاهانی یادآور شد: «در شیوه قبلی پذیرش دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی، اولویت با افرادی بود که زودتر در سامانه ثبت‌نام می‌کردند، اما در شیوه جدید پذیرش بر اساس معدل، داوطلب رشته - محل‌هایی را انتخاب می کند که پس از پردازش و بررسی اطلاعات، دانشجو در یک رشته- محل پذیرفته می‌شود.»

@@@ ۱۲ آذر ۱۳۹۶ | ۲۰:۲۱
بابا این چ وضعشه ،قرار بود مهر ظرفیت باز بشه ولی نشد،حالا منتظر موندیم تا بهمن ،الان میگین براساس سوابق تحصیلی ثبت نام میکنین ،بابا ما چ گناهی کردیم ، یه دفعه بگید ما کلا نمیتونیم هیچ وقت دانشگاه بریم دیگه
ملینا ۱۵ آذر ۱۳۹۶ | ۰۰:۵۷
این مصوبه واقعا بی عدالتی برای بچه هایی که تازه می خوا ن ثبت نام کنند باید از کنکور سال آپینده انجام بشه حق این بچه ها از بین نره
mmm ۱۵ آذر ۱۳۹۶ | ۰۰:۵۸
میشه اعلام کنیذ کی باید ثبت نام بدون ازمون انجام بدیم
Ftme ۱۵ آذر ۱۳۹۶ | ۱۰:۰۰
امروز قرارر بوده ثبت نام اینترنتی کنیم :/الان با این مصوبه دقیقا باید چیکار کنیم؟؟؟
نیوشا ۱۸ آذر ۱۳۹۶ | ۰۰:۱۷
کیه ثبت نام عایا با مدرک دیپلم تنها نیشه روانشناسی ثبت نام کرد؟؟
reza ۲۵ آذر ۱۳۹۶ | ۱۶:۴۵
ببخشید الان برای ورودی بهمن ماه ثبت نام بر اساس سوابق تحصیلی هستش من با مدرک تجربیات میتونم رشته های مهندسی رو بزنم ???? امسال برای بهمن ماه انتخاب رشته برای رشته های بدون آزمون هستش ??
دانشجوی جدید ۰۳ دی ۱۳۹۶ | ۱۶:۳۱
با سلام و احترام لطفا زمان ثبت نام ورودی از ترم دوم را اعلام فرمایید