کوتاه از آیین‌نامه آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی

۱۳ آذر ۱۳۹۶ | ۰۸:۲۸ کد خبر : ۴۱۸۰ اطلاعیه ها
بدون شک اطلاع از قوانین آموزشی برای هر دانشجویی «الزامی» است؛ این مهم آنجایی قابل‌توجه می‌شود که در ابتدا، اواسط یا آخر ترم به یک «گره آموزشی» برخورد می‌کنید و اگر اطلاع کافی از قوانین آموزشی نداشته باشید، در بهترین حالت باعث سردرگمی چندروزه و بالا و پایین کردن پله‌های دانشگاه برای پاسخ به سوال خود می‌شوید. ما سعی داریم در این ستون گره‌های آموزشی شما را باز کنیم.

واحد‌های درسی دوره تابستان

حداکثر واحد‌های انتخابی مجاز برای دوره تابستان 6 واحد و برای دانشجویانی که تابستان فارغ‌التحصیل می‌شوند، هفت واحد است. همچنین چنانچه در آخرین دوره تابستان دانشجویی علاوه‌بر 6 واحد درسی (حتی اگر دو واحد آن کار‌آموزی باشد و در بین آنها پیش‌نیاز و وابسته هم وجود داشته باشد) یک یا دو درس نظری هم داشته باشد، می‌تواند 6 واحد درسی را تابستان انتخاب و آن درس یا دروس نظری را با استفاده از قوانینی که در آیین‌نامه آموزشی آمده، در نیمسال بعدی بگذراند. گفتنی است که دانشجو در دوران تحصیل می‌تواند با موافقت واحد مبدأ دوره تابستانی خود را در واحد دانشگاهی دیگری که پذیرای او خواهد بود بگذراند. شهریه دوره تابستان برابر نصف شهریه ثابت نیمسالی به علاوه شهریه‌های متغیر دروس انتخابی است.