برگزاری کارگاه آشنایی با جنگ نرم در واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری

۱۳ آذر ۱۳۹۶ | ۱۷:۲۷ کد خبر : ۴۱۸۷ اخبارها و رویدادها
برگزاری کارگاه آشنایی با جنگ نرم در واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری

به گزارش روابط عمومی  واحد : کارگاه آموزشی آشنایی با جنگ نرم، به  همت دفتر توانمند سازی و آموزش های کاربردی در روز ۱۳آذر ماه در سالن خوارزمی دانشکده فنی و مهندسی مجتمع یادگار امام خمینی (ره) با حضور اعضای محترم هیات علمی و کارکنان و دکتر سعید قاضی مغربی بعنوان مدرس برگزار گردید.

در ابتدا دکتر سعید قاضی مغربی رئیس واحد یادگار امام (ره) شهرری و مدرس این کارگاه با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری که فرمودند: امروزه دشمن از همه روش ها استفاده  می کند و صد ها سایت اصلی و هزاران سایت فرعی و اینترنت وجود دارد که هدفشان مورد تهاجم قرار دادن تفکرات اسلامی بخصوص تفکرات شیعی است گفت: دیدگاه رهبر انقلاب اسلامی یک دیدگاه سلبی نیست، ما باید ابتدا نواقص خود را در زمان بهره برداری از فناوری مرتفع سازیم ولی متاسفانه عدم آشنایی با فضای موجود زمینه  بسیاری از معضلات فرهنگی، اجتماعی، جرم و جنایت را فراهم کرده است.

وی گفت: ارتباط فرهنگ و فناوری، آواتار، برخی مسائل فضای مجازی،زندگی دوم، برخی ویژگی های زندگی دوم و بازی زندگی دوم از مهم ترین و اصلی ترین مفاهیم مورد بحث در آشنایی با جنگ نرم است.

رئیس واحد یادگار امام (ره) شهرری با اشاره به گسترش فضای سایبری و نفوذ روز افزون آن در کشورها و مجامع مختلف عنوان کرد: در این فضا برای کاربران زندگی دومی فراهم می شود که با زندگی متداول شباهت ها و تفاوت هایی دارد و از آن رو که کاربران زمان قابل توجه ای را صرف حضور در اینگونه فضاها می کنند شناخت زندگی دوم بسیار مورد اهمیت است.

این مقام دانشگاهی با اشاره به زندگی دوم در فضای مجازی افزود: در این فضا برای هر کاربر امکان خلق یک آواتار وجود دارد که در اصطلاح به معنی منجی و شخصی که قادر به انجام دادن کارهای خارق العاده است می باشد و کاربران با استفاده از یک یا چند آواتار نقص های خود را از بین می برند و شروع به مبادله، کسب و کار و زندگی می کنند.

دکتر قاضی مغربی برخی از مسائل فضای مجازی را مسخ شدن مفهوم مهدویت،اختلال در شخصیت انسانی، زیست دوگانه و ویژگی عدم تقلید به زمان و مکان عنوان کرد.

وی انواع دنیای مجازی سه بعدی را به دو دسته بازهای آنلاین و متاورس ها تقسیم بندی کرد و گفت: بازی های آنلاین نوعی بازی ویدویی چند نفره است که امکان پشتیبانی و حمایت از صدها یا هزاران بازیکن به طور همزمان در آن وجود دارد و متاورس ها نوعی تعامل میان انسان ها و رایانه ها در بازی های برنامه های فضای مجازی است که هدف آن کاهش فاصله میان نقش های انسانی در زندگی واقعی با نقش های ماشینی در فضای رایانه است که مهم ترین متاورس فضای مجازی Second Life  است.

وی در پایان با اشاره به پیامدهای مثبت و منفی Second Life   گفت: متاسفانه پیامدهای منفی آن نظیر تخریب ساختار خانواده و سست شدن بنیان آن، زنای مجازی، شکاف هویتی، اختلال در زندگی واقعی، افسردگی، نبود امنیت و کنترل اجتماعی و بروز آسیب های اجتماعی معضلات بسیاری را پدید آورده که  پیامدهای مثبت است آن را از بین برده است.

شایان ذکر است جلسه بعدی  این کارگاه  دوشنبه ۲۷ آذر ماه ۹۶ و با حضور دکتر حسن عباسی بعنوان مدرس برگزار خواهد شد.