برپایی جشن میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) در واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری

۱۴ آذر ۱۳۹۶ | ۱۲:۲۴ کد خبر : ۴۱۹۰ اخبارها و رویدادها

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی  همزمان با خجسته میلاد باسعادت پیامبرگرامی اسلام(ص) و امام جعفر صادق(ع)، مراسم جشنی با حضور عاشقان اهل بیت(ع) در سالن خوارزمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) شهرری برگزار گردید.

در این جشن باشکوه که به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) شهرری و با حضوردکتر سعید قاضی مغربی رئیس واحد، اعضای هیات رئیسه، استادان،کارکنان و دانشجویان این واحد دانشگاهی برگزار شد، حجت الاسلام والمسلمین یاری خانی معاونت نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در واحد طی سخنانی ضمن تبریک میلاد پر برکت حضرت محمد (ص) و حضرت امام جعفر صادق(ع) بنیانگذار مذهب تشیع، با اشاره به ابعاد شخصیت وجودی پیامبر عظیم الشان اسلام، پیرامون زندگی آن حضرت مطالبی را بیان داشت.

حجت الاسلام یاری خانی پیامبر مکرم اسلام را به عنوان یک اسطوه در موضوعات فردی، اجتماعی، سیاسی، علمی و معرفتی معرفی کرد و گفت: بشریت در ابتدای راه معرفت وجود اوست و صرفاً بخشی از ماهیت وی را می تواند درک کنند و شناخت معرفت پیامبر برابر است با شناخت معرفت خداوند متعال.

وی ویژگی های بارز حضرت محمد مصطفی (ص) را خلق عظیم، رحیمیت، دلسوزی، غم خوار بودن مردم عنوان کرد و گفت: به واسطه وجود این خصایص انسان برجسته ای همچون حضرت علی (ع) را تربیت نمودند.

معاونت نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در پایان ایمان و اطاعت از خدا و پیامبرش، تقوای الهی، اصلاح مفاسد، عمل به قرآن، استغفار،صبوری، مراعات ادب و اخلاق، پرهیز از غیب و تجسس در احوال دیگران را از عوامل رحمت الهی برشمرد.

این مراسم با اجرای گروه تواشیحی رضوان، مداحی از مدح پیامبر عظیم الشان اسلام به پایان رسید.