در واحد یادگارامام خمینی (ره) شهرری صورت گرفت

برگزاری همایش افق‌های نوین در مهندسی عمران

۱۴ آذر ۱۳۹۶ | ۱۲:۵۸ کد خبر : ۴۱۹۲ اخبارها و رویدادها
برگزاری همایش افق‌های نوین در مهندسی عمران

همایش «افق‌های نوین در مهندسی عمران» با هدف آشنایی دانشجویان با مفاهیم برنامه‌ریزی شخصی و مهندسی، اهمیت هدفمندی تحصیلی و مثبت‌اندیشی، لزوم داشتن اهداف مشخص برای موفقیت در تحصیل و اشتغال و آشنایی آنان با شاخه‌های مختلف مهندسی عمران به منظور انتخاب دقیق مسیر شغلی و تحصیلی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واطلاع رسانی دانشگاه، دکتر علی مهاجری مدیر گروه مهندسی عمران و نقشه‌برداری واحد یادگارامام خمینی (ره) شهرری در این همایش درباره مدیریت زمان و برنامه ریزی با رویکرد مهندسی به بیان سخن پرداخت و دکتر رفیعی راد درباره هدفمندی تحصیلی و مثبت‌اندیشی به طرح موضوع پرداخت.

دکتر مریم فرحبخش استاد واحد یادگارامام خمینی (ره) شهرری نیز با توجه به اینکه یکی از موضوعات مهم در مثبت‌اندیشی و هدفمندی شخصی و تحصیلی، شناخت درونی فرد نسبت به خود و تلاش برای کنترل و هدایت خود در مسیر صحیح است، در رابطه با شناخت صحیح عشق و پیش نیازهای آن به عنوان یکی از مهمترین ابزارها برای حرکت فرد به سوی اهداف متعالی، به تشریح موضوع پرداخت و نکات مهمی را مطرح کرد.

دکتر علی رشیدی دیگر استاد واحد یادگارامام خمینی (ره) شهرری هم درباره طراحی شهرهای سبز بر مبنای کنترل و مدیریت آبهای سطحی به‌عنوان یکی از افق‌های نوین مهندسی عمران به طرح موضوع پرداخت.

در انتهای این همایش نیز انتخابات انجمن علمی عمران و نقشه برداری با استقبال فراوان دانشجویان برگزار شد.