پیام تبریک رئیس دانشگاه یادگار امام(ره) شهرری به مناسبت روز دانشجو

۱۴ آذر ۱۳۹۶ | ۱۷:۰۹ کد خبر : ۴۱۹۳ اخبارها و رویدادها

بسم الله الرحمن الرحیم

جوانان دانشجوی شصت سال قبل با تشخیص به هنگام خود و انجام رسالت خطیر دانشجویی در مقابل زیاده خواهی استکبار جهانی قیام کردند و با تقدیم خون خود نقطه عطفی در تاریخ کشور رقم زدند.

بدون شکّ، نعمت بزرگ استقلال و آزادی و امنیت پایدار امروز کشورمان مرهون مجاهدت و فداکاری جوانان و دانشمندان بزرگواری است که با خون خود نهال پر خیر و برکت انقلاب اسلامی را آبیاری کردند.

بصیرت و موقع شناسی دانشجویان، سرمایه ای گران سنگ بوده و همواره موجب رسوایی مستکبران و فتنه گران گردیده و در ۱۶ آذرماه سال ۱۳۳۲، نیز خون پاک سه شهید دانشجوی پیام آور آزادی خواهی و عزت دانشجویان مسلمان ایرانی شد.

روز دانشجو، روز تأکید بر نقش بی مانند مجاهدت در راه کسب علم و دانش، در کنار تقویت ایمان دینی و بصیرت سیاسی، در راه پیشرفت مادی و معنوی کشورست.

ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان دانشجوی 16 آذر که دانشجویان مدافع حرم نیز با ایثار و گذشت خود آن خاطره را عمق بخشیده و جاودانه نمودند و در راه مبارزه با جریان های تکفیری به شهادت رسیدند، این روز را به دانشجویان کشور به ویژه دانشجویان دانشگاه یادگار امام(ره) شهرری تبریک می گویم و امیدوارم با تقبل مسئولیت بیشتر به ارتقاء کیفی علمی کشور توجه داشته باشند ؛ از خداوند منان توفیق و بهروزی عزیزان را مسئلت دارم.

دکتر سعید قاضی مغربی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی