قابل توجه دانشجویان گرامی؛ استخدام دانشجویی

۱۰ دی ۱۳۹۶ | ۱۵:۰۷ کد خبر : ۴۲۱۱ اخبارها و رویدادها اطلاعیه ها

تماس: از شنبه تا چهارشنبه در ساعت اداری

آگهی دعوت به همکاری

شرکت امدادخودرو ایران (فعال در زمینه خدمات پس از فروش خودرو ) در خصوص تامین برق کار اتومبیل از متقاضیان با مدرک تحصیلی فوق دیپلم رشته های مکانیک خودرو ،برق خودرو،الکترونیک یا دیپلم مرتبط با خودرو و دارای گواهینامه موتور سیکلت دعوت به همکاری می نماید.

از واجدین شرایط درخواست می گردد مدارک و سوابق خود را به آدرس، تهران صندوق پستی 7519-15875 یا Humanresource@emdadkhodro.com یا شماره فکس 88608300 ارسال نمایند.

تهران ـ خیابان شیخ بهایی شمالی ـ بالاتر از میدان شیخ بهایی -شماره 28 ـ صندوق پستی 7519-15875