رئیس واحد یادگار امام خمینی (ره)شهرری:

ماموریت اصلی دانشگاه آموزش و پژوهش است

۰۵ دی ۱۳۹۶ | ۰۹:۲۸ کد : ۴۲۸۶ اخبارها و رویدادها
ماموریت اصلی دانشگاه آموزش و پژوهش است

رئیس واحد یادگار امام خمینی (ره)شهرری بیان کرد: باید به دنبال راه‌اندازی رشته‌های تلفیقی و تهیه و تدوین سرفصل‌های جدید باشیم دروس اختیاری را براساس نیاز کشور ارائه دهیم و از ارائه دروس کلاسیک پرهیز کنیم حتی در این راستا استادان نیز تغییر گرایش را آغاز کنند اما فراموش نکنند که ماموریت اصلی ما آموزش و پژوهش است.

به گزارش روابط عمومی واطلاع رسانی دانشگاه، دکتر سعید قاضی مغربی در جلسه ارائه گزارش عملکرد ۳ ماهه که با حضور معاونان، روسای دانشکده‌ها و مدیران گروه‌های آموزشی نشست شورای آموزشی واحد برگزار شد با توجه به تکریم ارباب رجوع، ایجاد تعامل هرچه بیشتر با دانشجو و مسئولیت پذیری استادان و کارکنان گفت: «استادان باید به دنبال ارائه ایده‌ها و راهکارهای نو باشند و با توجه به انتخاب این واحد دانشگاهی بعنوان قطب حمل و نقل در دانشگاه آزاد اسلامی باید تمام فکر خود را بر روی حمل و نقل هوایی، دریایی، ریلی، زمینی، برون شهری و درون شهری متمرکز کنیم که لازمه این حرکت رو به جلو ارتباط گرفتن با وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها، شهرداری‌ها، فضاهای اجتماعی و علوم انسانی است.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری افزود: «برای شرکت در یک کنفرانس علمی اخیراً سفری به کشور آلمان داشتم، در این سفر از دانشگاه حمل و نقل هوایی این کشور بازدید کردم و به دنبال عقد تفاهم‌نامه‌ای فی مابین دانشگاه آزاد و این دانشگاهم. بنابراین می توانیم دروس اختیاری، رساله‌ها، شرکت‌های دانش‌بنیان خود را به سمت حمل و نقل سوق دهیم و در این راستا با هدف گذاری، تقویت رشته های میانی در حمل و نقل زمینه پذیرش و جذب دانشجو را فراهم آوریم.»

قاضی مغربی افزود: «در راستای تبدیل این واحد دانشگاهی به قطب حمل و نقل کشور که عزم جدی همکاران را می طلبد با حجت‌الاسلام شاهچراغی امام جمعه شهرستان ری، آیت الله علوی گرگانی و مراجع قم، دکتر هدایت الله جمالی پور معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری و مهندس محمد صوفی بخشدار شهر آفتاب دیدارهای داشته ایم تا با استفاده از رهنمودهای این بزرگواران همکاری و مساعدت آنان را نیز داشته باشیم.»

وی عنوان کرد: «با مساعدت مهندس صوفی بخشدار شهر آفتاب بدنبال راه‌اندازی پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی هستیم و با مساعدت شهردار ناحیه ۴ منطقه ۱۹ طرح استقبال از بهار و کاشتن نهال در این واحد دانشگاهی برگزار می شود.»

قاضی مغربی با توجه به تکریم و توجه به ارزش‌های استادان، کارکنان و دانشجویان عنوان کرد: «برگزاری مسابقات علمی و دانشجویی، بازدید دانش آموزان و جلسات متعدد با مسئولان آموزش و پرورش ارتباطاتی را فراهم کرد که از برخی آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های ما استفاده کنند که این موضوع گامی در راستای اقتصاد دانش‌بنیان است.»

رئیس واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری با بیان برقراری تعاملات هرچه بیشتر با بخش صنعت گفت: «با عقد تفاهم‌نامه‌های مختلف با موسسه تحقیق برای توسعه صنعت، احداث و انرژی، شرکت امداد خودرو ایران و اتاق تعاون ایران بدنبال حرکت های اقتصای و پژوهشی هستیم. تفاهم نامه های پیش روی فرمایشی نیست که بعنوان یک آمار اعلام شود و سمت و سویی اقتصادی دارد.»

وی بیان کرد: «اخذ مجوز برگزاری دوره‌های ارتقأ پایه و ورود به حرفه مهندسی ساختمان برای مدت سه سال برای همه رشته‌ها به دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری اعطا شد. برگزاری همایش‌های ملی، داخلی و بین المللی با همکاری بخش خصوصی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی، تخصصی و کاربردی کوتاه مدت و میان مدت با مشارکت اعضای هیات علمی، تعامل با بخش صنعت و انعقاد تفاهم نامه‌های همکاری، گسترش دفتر ارتباط با صنعت، راه اندازی انجمن فارغ التحصیلان از جمله اهداف من در واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری که خود نیز به عنوان یکی از اعضای این واحد هستم است.»

در این جلسه معاونان، روئسای دانشکده ها و مدیران گروه‌های آموزشی واحد به بیان نظرات خود پرداختند.

مهمترین اهداف دانشگاه آزاد اسلامی یادگار امام (ره)شهرری

1-آموزش در دانشگاه هدف اصلی است.

2- در نگرش جدید هدف این است که فضای مناسب برای اساتیدی که تمایل به پژوهش کاربردی و انجام پروژه دارند ایجاد شود.

3-لازم است پژوهش و طرح های پژوهشی و پروژه ها بر اساس نیاز اجتماع باشد نه صرفا بر اساس علایق و توانایی های استاد.

4-لازم است اساتید با تخصص های مختلف با هم  تعامل داشته باشند تا بتوانند پروژه های مشترک تعریف کنند و بتوانند مشکلی را  برطرف نمایند.

5- لازم است پروژه ها و پایان نامه ها براساس نیاز کشور و حل مساله باشد.

6-لازم است کلیه دروس اختیاری بر اساس نیاز کشور و به صورت کاربردی ارائه شوند نه صرفا بر اساس علایق اساتید.

7-لازم است دانشجویان کارآفرین، دارای ایده و مستعد شناسایی شوند و اساتید آنان را هدایت کنند.

8-لازم است به موضوعات علوم انسانی در موضوع حمل و نقل و ترافیک توجه بیشتری شود.

9-تهیه و ارسال پاسخ نامه های سازمان و استان در زمان مقرر

10- همراهی و همفکری جدی معاونین و روسای دانشکده ها و تشکیل جلسات مستمر جهت حل مشکلات

11-تکریم ارباب رجوع و راهنمایی و پاسخگویی به مراجعان با صبر و حوصله

12-گروه هایی که دانشجوی تحصیلات تکمیلی زیادی دارند لازم است از اساتید دیگر گروه ها و خارج از دانشگاه استفاده کنند. برای استاد دانشجویان در صف قرار نگیرند.

13-کلیه مدیران گروه ها لازم است از 8 صبح در دانشگاه باشند.