آیا می‌دانید...

۰۷ دی ۱۳۹۶ | ۰۸:۲۵ کد خبر : ۴۳۰۵ اطلاعیه ها
ثبت‌نام نقل و انتقال و میهمانی نیمسال دوم تحصیلی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی از ۲۵ آذرماه آغاز شده است و تا ۱۰ دی‌ماه ادامه خواهد داشت. «فرهیختگان» در شماره‌های اخیر خود به جزئیات کاملی از نحوه ثبت‌نام و قوانین اشاره کرده است. اما در این میان بسیاری از دانشجویان هستند که با توجه به شرایط خاصی به‌دنبال پاسخ خود برای نقل و انتقال در این دوره می‌گردند. در چند شماره آینده به پرتکرارترین این سوالات پاسخ خواهیم داد.

ضوابط انتقال یا میهمانی فرزندان کارکنان و اعضای هیات‌علمی تمام‌وقت

انتقال یا میهمانی فرزندان و همسر کارکنان تمام‌وقت رسمی و قراردادی و اعضای هیات‌علمی تمام‌وقت رسمی (آزمایشی و قطعی)، پیمانی و نیمه‌وقت دانشگاه آزاد اسلامی در صورت احراز شرایط (کسب حداقل 90 درصد نمره قبولی آخرین نفر پذیرفته‌شده در واحد مقصد) و دایر بودن رشته، گرایش و مقطع تحصیلی به شهر محل خدمت کارمند یا عضو هیات‌علمی (مطابق حکم کارگزینی) و در صورت عدم وجود رشته، گرایش و مقطع به نزدیک‌ترین واحد محل خدمت از بدو قبولی امکان‌پذیر است. چنانچه دانشجوی متقاضی انتقال 90 درصد نمره آخرین نفر پذیرفته‌شده در واحد مقصد را کسب نکند؛ مجوز دو ترم میهمانی به شرط پیشرفت تحصیلی در واحد مقصد صادر و در صورت احراز شرایط (گذراندن حداقل 24 واحد درسی طی دو نیمسال میهمانی برای مقاطع کاردانی، کارشناسی و دکتری حرفه‌ای با کسب معدل کل 14 و گذراندن 16 واحد درسی در مقطع کارشناسی‌ارشد با کسب معدل کل 15) پس از دو ترم میهمانی مجوز انتقال صادر خواهد شد. در غیر این صورت دانشجو برای ادامه تحصیل از طریق واحد مقصد به واحد قبولی اولیه معرفی خواهد شد.

فاطمه غلامي ۱۷ دی ۱۳۹۶ | ۱۹:۱۴
سلام میخواسم بدونم مهلت ثبت نام ورودی بهمن ماه تموم شده؟