دانستنی‌های فصل نقل و انتقال۴

۰۹ دی ۱۳۹۶ | ۱۰:۲۳ کد خبر : ۴۳۱۰ اطلاعیه ها
ثبت‌نام نقل و انتقال و میهمانی نیمسال دوم تحصیلی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی که از ۲۵ آذرماه آغاز شده است، فردا به پایان می‌رسد. «فرهیختگان» در شماره‌های اخیر خود به جزئیات کاملی از نحوه ثبت‌نام و قوانین اشاره کرده است. اما در این میان بسیاری از دانشجویان هستند که با توجه به شرایط خاصی به‌دنبال پاسخ خود برای نقل و انتقال در این دوره می‌گردند. در این شماره به یکی دیگر از پرتکرارترین این سوالات پاسخ خواهیم داد.

ضوابط انتقال یا میهمانی براساس خانواده شاهد و ایثارگران
انتقال آزادگان، اسرا، جانبازان 25درصد و بالاتر و همسر و فرزندان آنان و دانشجویان شاهد در بدو پذیرش با ارائه مدارک لازم به هر یک از واحدهای دانشگاهی امکان‌پذیر است. همچنین انتقال یا میهمانی دانشجویان آزادگان، اسرا، جانبازان 25درصد و بالاتر و همسر و فرزندان آنان و دانشجویان شاهد پس از ثبت‌نام در واحد مبدأ با ارائه مدارک لازم به هر یک از واحدهای دانشگاهی امکان‌پذیر است. از سوی دیگر، میهمانی جانبازان 10درصد و بالاتر و همسر و فرزندان آنان و رزمندگان دارای حداقل 6 ماه حضور داوطلبانه در جبهه تا قبل از تاریخ 24/07/1396 با ارائه مدارک لازم به هریک از واحدهای دانشگاهی امکان‌پذیر است. گفتنی است، مجوز انتقال یا میهمانی واجدین شرایط ماده فوق پس از تایید بنیاد شهید و کمیسیون ایثارگران سازمان مرکزی دانشگاه امکان‌پذیر است.