کوتاه از آیین‌نامه آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی

۱۱ دی ۱۳۹۶ | ۰۸:۵۴ کد خبر : ۴۳۲۲ اطلاعیه ها
بدون شک اطلاع از قوانین آموزشی برای هر دانشجویی «الزامی» است؛ این مهم آنجایی قابل‌توجه می‌شود که در ابتدا، اواسط یا آخر ترم به یک «گره آموزشی» برخورد می‌کنید و اگر اطلاع کافی از قوانین آموزشی نداشته باشید، در بهترین حالت باعث سردرگمی چندروزه و بالا و پایین کردن پله‌های دانشگاه برای پاسخ به سوال خود می‌شوید. ما سعی داریم در این ستون گره‌های آموزشی شما را باز کنیم.

حداقل نمره قبولی/ بخش اول
حداقل نمره قبولی در هر درس از دروس 10 است (این مورد به طور استثنا در درس آشنایی با قرآن کریم 12 است). دانشجویی که در هر یک از دروس الزامی حداقل نمره قبولی را کسب نکند، ملزم به تکرار آن درس است. همچنین اگر دانشجویی در یک درس انتخابی یا اختیاری مردود شد، به جای آن درس می‌تواند از جدول دروس انتخابی یا اختیاری در برنامه مصوب، درس دیگری را انتخاب کند.
برای هر درس در طول دوران تحصیل حداکثر یک نمره مردودی ثبت و در محاسبه میانگین نمرات تاثیر داده می‌شود و چنانچه دانشجو چند بار در یک درس مردود شود، نمره مردودی دفعه دوم و به بعد پس از ثبت بلااثر بوده و حذف می‌شود و در تعیین میانگین نیمسالی و کل محاسبه نمی‌شود.