کوتاه از آیین‌نامه آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی

۱۳ دی ۱۳۹۶ | ۰۸:۳۱ کد خبر : ۴۳۳۷ اطلاعیه ها
بدون شک اطلاع از قوانین آموزشی برای هر دانشجویی «الزامی» است؛ این مهم آنجایی قابل‌توجه می‌شود که در ابتدا، اواسط یا آخر ترم به یک «گره آموزشی» برخورد می‌کنید و اگر اطلاع کافی از قوانین آموزشی نداشته باشید، در بهترین حالت باعث سردرگمی چندروزه و بالا و پایین کردن پله‌های دانشگاه برای پاسخ به سوال خود می‌شوید. ما سعی داریم در این ستون گره‌های آموزشی شما را باز کنیم.

حداقل نمره قبولی/ بخش دوم

برای درس یا دروسی که شامل دو قسمت نظری و عملی و دارای یک کد در سرفصل است، میانگین نمره هر دو قسمت آنها ملاک ارزیابی است. چنانچه دانشجو به هر دلیل در یک قسمت درس نمره نداشته باشد، نمره قسمت دیگر حذف می‌شود.

در صورتی که در یک قسمت درس نمره کمتر از 10 احراز شده باشد، اما میانگین آنها 10 یا بالاتر شود، نیاز به تکرار درس نخواهد بود.

اما چنانچه میانگین آنها کمتر از 10 باشد، دانشجو باید هر دو قسمت درس را مجددا بگذراند. نمرات اعلام‌شده براساس رای کمیته‌های انضباطی غیرقابل حذف است. (نمره تعیین‌شده در رأی کمیته‌های انضباطی برای دو قسمت عملی- نظری درس منظور می‌شود.)