کوتاه از آیین‌نامه آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی

۱۴ دی ۱۳۹۶ | ۰۸:۱۶ کد خبر : ۴۳۴۱ اطلاعیه ها
بدون شک اطلاع از قوانین آموزشی برای هر دانشجویی «الزامی» است؛ این مهم آنجایی قابل‌توجه می‌شود که در ابتدا، اواسط یا آخر ترم به یک «گره آموزشی» برخورد می‌کنید و اگر اطلاع کافی از قوانین آموزشی نداشته باشید، در بهترین حالت باعث سردرگمی چندروزه و بالا و پایین کردن پله‌های دانشگاه برای پاسخ به سوال خود می‌شوید. ما سعی داریم در این ستون گره‌های آموزشی شما را باز کنیم.

اعلام نمرات

نتایج امتحانات هر درس باید حداکثر تا یک هفته پس از تاریخ برگزاری امتحان آن درس به آموزش دانشکده یا واحد دانشگاهی اعلام شود. پس از اعلام نتایج، دانشجو می‌تواند حداکثر تا یک هفته درخواست تجدیدنظر در نمره امتحانات خود را به گروه آموزشی مربوط تسلیم کرده و استاد مربوط باید حداکثر ظرف مدت یک هفته اعلام نظر کند. نمره امتحانی پس از اعلام نهایی به اداره آموزش واحد دانشگاهی، مطلقا قابل‌تغییر نیست. نتایج کلی امتحانات هر نیمسال باید قبل از نام‌نویسی نیمسال بعد اعلام شده باشد.