اعلام جزئیات تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد تا پایان هفته

۱۷ دی ۱۳۹۶ | ۱۷:۰۲ کد خبر : ۴۳۴۸ اطلاعیه ها

سازمان مرکزی

سرپرست مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی از اعلام جزئیات تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد تا پایان هفته خبر داد.

دکتر امیررضا شاهانی به خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا گفت: همانطور که پیش از این اعلام شده بود ثبت‌نام تکمیل ظرفیت رشته‌های دانشگاه آزاد اسلامی از نیمه دوم دی آغاز می‌شود، براین اساس تا پایان هفته زمان آغاز ثبت‌نام اعلام خواهد شد.

وی افزود: ظرفیت پذیریش در رشته‌های با آزمون کارشناسی و کاردانی کمی محدود است ولی در رشته‌های بدون آزمون این مقطع محدودیتی وجود ندارد.

سرپرست مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: داوطلبان باید به این موضوع توجه داشته باشند در این نوبت از پذیرش دیگر زمان ثبت‌نام در رشته‌های بدون آزمون مدنظر نیست، بلکه سوابق تحصیلی نیز بررسی خواهد شد و افراد برتر از جهت علمی در اولویت پذیرش قرار می‌گیرند.

شاهانی همچنین گفت: در این دوره در رشته‌های دکتری تخصصی پذیرش نخواهیم داشت و فقط در رشته‌های دکتری حرفه‌ای با ظرفیت بسیار محدود پذیرش داریم.

وی همچنین ظرفیت پذیرش در دوره کارشناسی ارشد را 60 هزار نفر اعلام کرد.

حسین موسوی ۱۷ دی ۱۳۹۶ | ۱۹:۱۹
برای ثبت نام به کجا باید مراجعه کنیم؟
حسین موسوی ۱۷ دی ۱۳۹۶ | ۱۹:۲۲
سلام.برای ثبت نام کاردانی پیوسته رشته ی حسابداری باید به کجا مراجعه کنیم؟؟؟ممنون میشم جواب بدید
مهسا ۱۷ دی ۱۳۹۶ | ۲۲:۲۵
سلام من چجوری بدون کنکور مقطع کارشناسی پیوسته رو ثبت نام کنم
پاسخ مدیر سایت ۱۸ دی ۱۳۹۶ | ۰۸:۱۰

به سایت مراجعه شود

mahsa ۱۹ دی ۱۳۹۶ | ۰۱:۱۱
سلام میشه بگید کدوم سایت باید رفت برای ثبت نام؟ amoon.org که همچنان بستس
پاسخ مدیر سایت ۱۹ دی ۱۳۹۶ | ۰۸:۳۸

azmoon.org

نازنین ۱۹ دی ۱۳۹۶ | ۱۵:۲۹
هنوز ک ثبت نام شروع نشده انگار تا اخر این هفته زمان آغاز ثبت نام رو اعلام میکنند درسته ؟
داود ۲۹ دی ۱۳۹۶ | ۱۲:۲۲
سلام ما ثبت نام کردیم جوابش کی میاد ،؟نتیجه رو از کجا پیگیری کنیم
دنیا ۲۹ دی ۱۳۹۶ | ۱۲:۲۳
سلام من انتخاب رشته کردم جوابش کی میاد نتیجه رو ازکجا پیگیری کنم ببینم قبول شدم یانه