تخلفات و تنبیهات امتحانی را بشناسید

۱۸ دی ۱۳۹۶ | ۰۸:۰۸ کد خبر : ۴۳۵۰ اطلاعیه ها
با آغاز امتحانات پایان ترم، بحث تقلب نیز «داغ» می‌شود. برخی از دانشجویانی که نتوانسته‌اند در طول ترم در کلاس درس حاضر باشند و «شب‌های امتحان» نیز موفق به مطالعه نشده‌اند، دست به دامان امری به نام «تقلب» می‌شوند؛ موضوعی که در آیین‌نامه‌های انضباطی دانشگاه‌ها، تخلفات و تنبیهات به روشنی آورده شده است. سعی داریم طی مدت برگزاری امتحانات پایان ترم، به برخی تخلفات و تنبیهات درنظر گرفته‌شده اشاره کنیم:

تقلب در امتحانات پایان‌ترم/ بخش دوم
5- چنانچه انجام تقلب توسط دانشجو در زمان تصحیح اوراق برای استاد محرز شود، با گزارش کتبی استاد و ارائه مستندات قابل‌طرح در کمیته بوده و تخلف است.
6- خارج کردن پاسخنامه از جلسه امتحان، آوردن پاسخنامه تکمیل‌شده از خارج جلسه، امحای ورقه و پاره کردن آن تخلف محسوب می‌شود.
7- بلعیدن، پاره کردن، پنهان کردن و عدم ارائه نت به مراقب و... یا هر عملی که موجب معدوم شدن نت تقلب شود، تخلف محسوب می‌شود.
8- دانشجوی همکاری‌کننده در انجام تقلب نیز مشمول تنبیهات قرار می‌گیرد.