گزارش تصویری/ بازدید ریاست واحد از روزنامه فرهیختگان

۲۱ دی ۱۳۹۶ | ۰۸:۳۷ کد خبر : ۴۳۵۲ اخبارها و رویدادها
در نشست صمیمانه رییس واحد یادگار امام خمینی(ره) با روزنامه فرهیختگان مطرح شد:آسیب شناسی روزنامه فرهیختگان برای جذب حداکثری مخاطبین در راستای معرفی توانمندی دانشگاه آزاد اسلامی
گزارش تصویری/ بازدید ریاست واحد از روزنامه فرهیختگان

به گزارش روابط عمومی واحدیادگار امام(ره) شهرری، دکتر سعید قاضی مغربی سرپرست واحد یادگار امام(ره) شهرری پس از بازدید از بخشهای مختلف روزنامه فرهیختگان  با تاکید بر آسیب شناسی این روزنامه کثیرالانتشار کشور اظهار داشت: روزنامه فرهیختگان  باید به گونه ای عمل نماید که در جذب حداکثری مخاطبین  اصلی ( اساتید ، دانشجویان و کارکنان ) موفق شود.

وی  اذعان داشت: روزنامه فرهیختگان بدلیل اینکه  با یک  موسسه علمی ، فرهنگی و اجتماعی  به نام (داشگاه آزاد اسلامی) در ارتباط می باشد  باید مسائل مربوط به صنف خود ( اعضاء هیئت علمی، دانشجویان و کارکنان)  را در راس  هدف خود قرار دهد.قاضی مغربی افزود: روزنامه فرهیختگان می تواند با معرفی دانشجویان مخترع و مبتکر، استادان و پیش کسوتان  دانشگاه به همراه دستاوردها وآثار علمی شان، معرفی تشکل ها و انجمن های علمی، کانون های فرهنگی،  دستاوردهای علمی و ورزشی در سطح ملی و بین المللی می تواند مخاطب بیشتری را جذب نماید.

سرپرست یادگار امام(ره) شهرری با تاکید بر ایجاد همبستگی و پیوستگی مخاطبین با روزنامه اظهار داشت:  تولید محتوای روزنامه ها باید به گونه ای باشد که مسائل و موانع و مشکلات  استادان، کارکنان و حتی داوطلبین در آن مطرح شود و به گونه ای باشد که مخاطبین پیگیر مباحث ارائه شده باشند و خود را در آن سهیم بدانند.

بر اساس این گزارش، ایمانجانی مدیر مسئول روزنامه فرهیختگان در این  نشست ضمن استقبال از نقطه نظرات مدعوین اعلام داشت: از نگاه منتقدانه مخاطبین استقبال می کنیم چرا که انتقاد همواره رویکرد جدیدی را به ما نشان می دهد.

او افزود: در فضای رسانه ای کشور دو هدف اطلاع رسانی و آگاهی بخشی تعریف شده است و در رسانه ای که می خواهد در تراز انقلاب اسلامی باشد، قطعا وظیفه بصیرت افزایی اضافه می شود.

مدیرمسئول روزنامه فرهیختگان با یادآوری حساسیت کار روزنامه گاری، اذعان داشت: با وجود سیل روزافزون رسانه های سایبری باید تاکید کرد که روزنامه نگاری سنتی، همچنان اهمیت و ویژگی های خاص خود را دارد، چرا که روزنامه کاغذی، یک سند مکتوب و ماندگار است.

ایمانجانی اذعان داشت: فرایند روزنامه و تیتر آن باید طوری باشد که بتوانیم مخاطب را جذب نماییم.

وی در راستای تسریع اطلاع رسانی و جذب مخاطبین بیشتر بر  ایجاد کیوسک های الکترونیکی در دانشگاهها تاکید کرد و همچنین شناسایی چهره های شاخص دانشجویی،  اعضاء هیئت علمی و توجه به صنف کارکنان  دانشگاه آزاد را از اهم اهداف روزنامه بر شمرد.

جهت مشاهده تصاویر کلیک