دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی نگران ثبت‌نام تکمیل‌ظرفیت نباشند

۲۰ دی ۱۳۹۶ | ۰۸:۲۰ کد خبر : ۴۳۵۸ اطلاعیه ها
فرهیختگان: تکمیل ظرفیت مهلت دوباره‌ای برای دانشجویانی است که به هر دلیل نتوانسته‌اند تاکنون در رشته و مقطع تحصیلی مورد علاقه خود تحصیل کنند؛ از این رو ثبت‌نام برای شرکت در دوره تکمیل ظرفیت مقاطع مختلف تحصیلی برای دانشجویان مساله بسیار مهمی به شمار می‌رود؛ موضوعی که در نشست مطبوعاتی دوشنبه 18 دی‌ماه، مجتبی شریعتی نیاسر، معاون آموزشی وزارت علوم مورد خبر از حذف آن به میان آورد و همین مساله باعث نگرانی دانشجویان شد.
شریعتی نیاسر در نشست مطبوعاتی خود در این خصوص عنوان کرد: «نمایندگانی از مجلس شورای اسلامی، وزارت علوم و وزارت آموزش و پرورش در شورای سنجش و پذیرش حضور دارند و قرار است برنامه‌هایی در این شورا مدون و اجرایی شود و براساس این طرح، حذف مرحله تکمیل ظرفیت در دستور کار شورای مذکور قرار گرفته و قرار است تکمیل‌ظرفیت حذف شود .»معاون آموزشی وزارت علوم افزود: «امیدواریم این طرح در شورای سنجش و پذیرش تصویب شود.» او حتی یک روز بعد از نشست مطبوعاتی خود، بر حذف تکمیل ظرفیت تاکید کرد و گفت: «ما مجوز اجرای مرحله تکمیل ظرفیت را برای هیچ‌یک از زیرنظام‌های آموزش عالی صادر نکرده‌ایم و اگر دانشگاه آزاد اسلامی هم در تکمیل‌ظرفیت، دانشجو پذیرش کند اصلا قانونی نیست.»
شریعتی نیاسر افزود: «اگر شورای گسترش چنین مساله‌ای را تصویب کند قانونی است، ولی تا این لحظه که من با شما صحبت می‌کنم، مصوبه‌ای از سوی این شورا در رابطه با قانونی بودن مرحله تکمیل ظرفیت نداریم.» بعد از صحبت‌های او، نگرانی‌ها در میان دانشجویانی که خواهان ثبت‌نام در تکمیل ظرفیت مقاطع مختلف دانشگاه آزاد اسلامی بودند، بیشتر شد؛ چراکه ثبت‌نام این دوره‌ها از نیمه دوم دی ماه آغاز خواهد شد و عدم مشخص شدن نتیجه قطعی درباره این مساله، باعث افزایش نگرانی‌ها در بین دانشجویان شده است.» با این حال امیررضا شاهانی، سرپرست مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با «فرهیختگان» از نامه‌نگاری فرهاد رهبر، رئیس این دانشگاه با وزیر علوم خبر داد و گفت: «نگرانی از این بابت وجود ندارد و طی صحبت‌هایی که بین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و وزیر علوم صورت گرفته، تعامل خوبی بین دانشگاه آزاد اسلامی با وزارت علوم برقرار شده است.» او تصریح کرد: «امیدواریم ثبت‌نام برای تکمیل‌ظرفیت‌ها بدون مشکل انجام شود، البته قرار است ثبت‌نام‌ها در این زمینه از هفته آینده شروع شود، با این حال باید بگویم که تعامل خوبی در این زمینه وجود دارد.» سرپرست مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: «وزیر علوم نگاه مثبتی به مساله تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی دارد.»
با همه این تفاصیل، ذکر این نکته لازم است که ثبت‌نام تکمیل ظرفیت در مقاطع کاردانی، کارشناسی و دکتری حرفه‌ای دانشگاه آزاد اسلامی نیازی به دریافت مجوز از سوی وزارت علوم ندارد.

دنیا ۲۰ دی ۱۳۹۶ | ۰۸:۳۶
سلام مرسی از توضیحات خوبتون ، زمان شروع ثبت نام تکمیل ظرفیت دقیقا کی هس ما بریم ثبت نام کنیم ؟
دنیا ۲۰ دی ۱۳۹۶ | ۰۸:۴۹
سلام ،اگر قراره تکمیل ظرفیت را حذف کنن باید مهرماه خبر میدادن الان خیلیا هستن برای ثبت نام و این انصاف نیس ک مارو از تحصیل باز بدارند
مجید ۲۳ دی ۱۳۹۶ | ۱۹:۰۵
سلام پس چرا سایت ثبت نام را باز نمیکنید چارروز دیگه بهمنه شروع ترم جدید پس ما کی ثبت نام کنیم /:
پاسخ مدیر سایت ۲۴ دی ۱۳۹۶ | ۰۸:۵۹

ما هم نمی دانیم

مجید ۲۴ دی ۱۳۹۶ | ۰۸:۱۹
سلام چرا سایت ثبت نام بسته است ،ایا احتمالش هس ک ثبت نام برای بدون ازمونی ها حذف بشه؟!
پاسخ مدیر سایت ۲۴ دی ۱۳۹۶ | ۰۸:۵۷

هیچ چیز معلوم نسیت

داود ۲۴ دی ۱۳۹۶ | ۰۸:۲۲
سلام واقعا چرا اینجوریه این چ وضعشه طرف شب خواب میبینه صبح بلند میشه یه چی میگه نمیتونس مهر ماه بگه تکلیفمون مشخص شه ایا درسته انقد ما داریم اذیت میشیم/:
پاسخ مدیر سایت ۲۴ دی ۱۳۹۶ | ۰۸:۵۷

باور کنید دست ما نیست

سوری ۲۴ دی ۱۳۹۶ | ۰۸:۲۴
تکلیف بدون ازمونی ها چیه /:
پاسخ مدیر سایت ۲۴ دی ۱۳۹۶ | ۰۸:۵۶

معلوم نیست

مریم ۲۵ دی ۱۳۹۶ | ۱۱:۴۲
خواهش می کنم هر چه زودتر ثبت تکمیل ظرفیت را اعلام کنید بچه ها دوچار اضطراب شدند خواهش می کنم پس کی میخواد این مملکت قانونمند بشه آخه تصمیم گیری برای این موضوع چرا باید این سخت باشه اقایان نگران بچه های خودشون هم نیستند آخه تا که بچه ها ما باید بلاتکلیف باشند ونگران آینده این جوانا حقشون آرامش داشته باشند.
احمد ۲۷ دی ۱۳۹۶ | ۱۴:۵۱
سلام ببخشید یه ربع پیش من سیستم ثبت نامو چک کردم دیدم ثبت نام برا کارشناسی بازه اومدم لباس بپوشم برم کافی نت ثبت نام کنم یبار دیگه چک کردم دیدم بستن چرا اینجوری میکنن !!
ستایش ۲۸ دی ۱۳۹۶ | ۱۳:۲۳
سلام من ثبت نام کردم جوابش کی میاد ؟ از کجا پیگیری کنیم