تخلفات و تنبیهات امتحانی را بشناسید

۲۴ دی ۱۳۹۶ | ۰۸:۵۶ کد خبر : ۴۳۷۴ اطلاعیه ها
با آغاز امتحانات پایان‌ترم، بحث تقلب نیز «داغ» می‌شود. برخی دانشجویانی که نتوانسته‌اند در طول ترم در کلاس درس حاضر باشند و «شب‌های امتحان» نیز موفق به مطالعه نشده‌اند، دست به دامان امری به نام «تقلب» می‌شوند؛ موضوعی که در آیین‌نامه‌های انضباطی دانشگاه‌ها، تخلفات و تنبیهات به‌روشنی آورده شده است. سعی داریم طی مدت برگزاری امتحانات پایان ترم، به برخی تخلفات و تنبیهات در نظر گرفته‌شده اشاره کنیم.

نحوه اعتراض دانشجو به نمره اعلام‌شده

دانشجو می‌تواند از تاریخ اعلام نمره توسط استاد به مدت یک هفته نسبت به درخواست تجدیدنظر نمره اقدام کند. درخواست تجدیدنظر نمره پس از زمان تعیین‌شده به هیچ عنوان امکان‌پذیر نیست. درخواست تجدیدنظر به نمرات دروس عملی امکان‌پذیر نیست. لیکن در صورتی‌که به هر دلیلی دانشجو به نمره درس عملی اعتراض داشته باشد، باید شخصا به گروه آموزشی مربوط، مراجعه و تقاضای خود را کتبا تسلیم کند که در این صورت مراتب از طریق طرح در شورای آموزشی دانشکده مورد بررسی قرار خواهد گرفت.