تمدید اعطای تسهیلات بانک ملی به کارکنان و اعضای هیأت علمی

۰۲ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۲:۱۵ کد خبر : ۴۴۳۲ اطلاعیه ها

با عنایت به اعلام سازمان مرکزی مبنی بر تمدید تفاهم نامه فی مابین دانشگاه آزاد اسلامی و بانک ملی ایران درخصوص اعطای تسهیلات به کارکنان، اعضای هیأت علمی و دانشجویان دانشگاه، به اطلاع می‌رساند: همکاران گرامی متقاضی بهره‌مندی از مزایای این طرح حداکثر تا تاریخ 8/11/96 می‌توانند جهت تحویل مدارک به اداره کارگزینی مراجعه نمایند.
* اعضای محترم هیأت علمی جهت کسب اطلاعات بیشتر و زمان و نحوه تکمیل مدارک می بایست به دبیرخانه هیأت علمی مراجعه نمایند.

مدارک لازم جهت ثبت نام
1. تکمیل و اخذ تأییدیه فرم استعلام وضعیت حقوق و مزایا (فرم پیوست).
2. تصویر آخرین حکم کارگزینی.
3. تصویر آخرین فیش حقوقی (ممهور به مهر امور مالی).

نکات قابل توجه:
1. سقف تسهیلات پرداختی جهت اعضای هیأت علمی تمام وقت 60میلیون تومان  و برای اعضای هیأت علمی نیمه وقت 30 میلیون تومان می باشد.
2. سقف تسهیلات پرداختی جهت کارکنان رسمی و رسمی آزمایشی 40 میلیون تومان و برای کارکنان قراردادی 20 میلیون تومان می باشد.
3. زمان تقریبی پرداخت تسهیلات پس از اعلام سهمیه درنظر گرفته شده توسط سازمان مرکزی و با هماهنگی بانک ملی خواهد بود.
4. برای دریافت تسهیلات کارکنان، ضمانت دو نفر از کارکنان رسمی قطعی و یا اعضای هیأت علمی دانشگاه الزامی است.
5. برای دریافت تسهیلات اعضای هیأت علمی، ضمانت دو نفر اعضای هیأت علمی رسمی دانشگاه الزامی است.

معاونت اداری و مالی