حضور دانشگاهیان یادگار امام خمینی(ره) واحد شهرری در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن

۲۲ بهمن ۱۳۹۶ | ۰۸:۵۴ کد خبر : ۴۵۰۶ اخبارها و رویدادها
حضور  دانشگاهیان یادگار امام خمینی(ره) واحد شهرری در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن

همزمان با سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و همگام با اقشار مختلف مردم، دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهر ری  نیز در راهپیمایی 22 بهمن"جشن وحدت و عزت ایرانیان" شرکت کردند.

در این مراسم  دانشگاهیان به همراه اعضای خانواده خود، پس از حضور در مقابل ساختمان علوم انسانی به جمع راهپیمایان در شهرری  ملحق شدند.

دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری همراه با مردم مومن و شهید پرور شهرستان ری در حالیکه تصاویری از امام امت، مقام معظم رهبری را در دست داشتند با سر دادن شعارهای «مرگ بر آمریکا»، «مرگ برسرائیل» و «مرگ بر ضد ولایت فقیه» بر ادامه راه شهداء و دفاع از مواضع نظام مقدس جمهوری اسلامی تاکید و با آرمانهای امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری تجدید میثاق کردند.

همچنین جمع پرشور دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) شهرری ، ضمن تجدید بیعت با آرمان های نظام مقدس جمهوری اسلامی، آمادگی خود را در دفاع از انقلاب امام، شهدا و رهبری معظم انقلاب حضرت امام خامنه ای مدظله العالی را اعلام نمودند.