کوتاه از آیین‌نامه آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی

۲۴ بهمن ۱۳۹۶ | ۰۸:۰۷ کد خبر : ۴۵۱۱ اطلاعیه ها
بدون شک اطلاع از قوانین آموزشی برای هر دانشجویی «الزامی» است؛ این مهم آنجایی قابل‌توجه می‌شود که در ابتدا، اواسط یا آخر ترم به یک «گره آموزشی» برخورد می‌کنید و اگر اطلاع کافی از قوانین آموزشی نداشته باشید، در بهترین حالت باعث سردرگمی چندروزه و بالا و پایین کردن پله‌های دانشگاه برای پاسخ به سوال خود می‌شوید. ما سعی داریم در این ستون گره‌های آموزشی شما را باز کنیم.

حضور و غیاب دانشجو

غیبت غیرموجه دانشجو در بیش از سه‌شانزدهم ساعات هر یک از دروس نظری، عملی یا نظری- عملی، کارآموزی و کارورزی تا حد سه درس در طول نیمسال موجب حذف آن درس خواهد شد، ولی برای بیش از سه درس نمره صفر در آن درس یا دروس منظور می‌شود.
غیبت موجه: دانشجو در بیش از سه‌شانزدهم ساعات هریک از دروس نظری، عملی یا نظری-عملی، کارآموزی و کارورزی در طول نیمسال موجب حذف آن درس می‌شود. در مورد دروسی که شامل دو قسمت نظری و عملی باشد، در صورتی که غیبت دانشجو از سه‌شانزدهم ساعات مربوط به هر یک از دو قسمت تجاوز کند، دانشجو برای تمام آن درس غایب محسوب می‌شود.