با ابلاغ بخشنامه معاونت آموزشی اعلام شد؛

جزئیات ادامه تحصیل دانشجویان بازمانده از تحصیل دانشگاه آزاد اسلامی

۲۸ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۷:۴۵ کد خبر : ۴۵۴۱ اطلاعیه ها

بخشنامه

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزادطی بخشنامه‌ای، جزئیات ادامه تحصیل دانشجویان بازمانده از تحصیل رشته‌های غیر پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی را اعلام کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، در بخشنامه‌ای به روسای واحدهای مراکز استان، روسای واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان رشته‌های غیرپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی که به دلایل مختلف از جمله ترک تحصیل، عدم مراجعه و عدم ثبت‌نام و یا انصراف (به جز دانشجویان اخراجی از دانشگاه) از ادامه تحصیل بازمانده‌اند، در صورت مراجعه، تا پایان 97/6/31 بلامانع است.

گفتنی است این بخشنامه مشمول دانشجویان تحصیلات تکمیلی که فقط پایان نامه، رساله آنها باقیمانده است، نمی‌شود.

همچنین افرادی که رشته - گرایش آنها در واحد دانشگاهی دایر نبوده و در شرایط کنونی پذیرش دانشجو ندارند نیز مشمول این بخشنامه نمی‌شوند.

علی ۰۸ اسفند ۱۳۹۶ | ۰۱:۱۹
سلام من رشته مدیریت مالی ارشد قبول شدم ورودی ۹۶ بودم الان می تونم برای مهر ۹۷ برم دانشگاه
پاسخ مدیر سایت ۰۸ اسفند ۱۳۹۶ | ۰۸:۲۲

به آموزش مراجعه شود

سینا ۱۲ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۲:۲۸
با سلام من آبان ۹۶ انصراف دادم از تحصیل الان امکان بازگشت به تحصیل رو دادم رشتتم مهندسی برق بوده؟؟
پاسخ مدیر سایت ۱۲ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۳:۳۷

به آموزش مراجعه شود تابررسی گردد